Međimurje Press
Policija

Dvojica mladića angažirala taksistu te mu potom ukrali novčanik

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe, uhićeni su stariji maloljetnik i 18-godišnjak te su privedeni u Policijsku postaju Prelog na kriminalističko istraživanje

Noćas (18. srpnja) policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave međimurske zaprimili su kaznenu prijavu 59-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe na njegovu štetu.

Iz zaprimljene prijave te dosad provedenim kriminalističkim istraživanjem proizlazi kako je oštećeni noćas (18. srpnja) u 1 sat poslije ponoći na službeni mobitel zaprimio poziv kojim je naručena taksi vožnja od Piškorovca do Čakovca. Oko 1:30 sati službenim taksijem, čakovečkih registarskih oznaka, stigao je u Piškorovec te su do automobila prišla dvojica nepoznatih mladića. Dolaskom do vozačevih vrata, naglo su ih otvorili te iz ladice s unutrašnje strane vratiju ukrali službeni novčanik u kojemu se nalazilo nekoliko stotina eura. Nakon drske krađe počinitelji su pobjegli u unutrašnjost naselja.

Ubrzo nakon zaprimanja kaznene prijave zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe, uhićeni su stariji maloljetnik i 18-godišnjak te su privedeni u Policijsku postaju Prelog na kriminalističko istraživanje.

Nakon okončanja kriminalističkog istraživanja obavijestit ćemo javnost o ishodu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja