Međimurje Press
Policija

Info Policijske uprave međimurske za četvrtak, 12. rujna 2024. godine

Čakovečki policajci ekspresno pronašli kradljivca otpadnog inox lima

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/lisice.jpg

Protiv osumnjičenog 27-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom, sumnja se da je u noći s ponedjeljka na utorak, 9./10. rujna u Čakovcu, iz otvorenog dijela dvorišta privatnog poduzeća u Kalničkoj ulici, ukrao 500-tinjak kilograma otpadnog inox lima (nehrđajući čelik). Materijalna šteta procijenjena je na više stotina eura.

Protiv osumnjičenog muškarca zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Iz kuće u Pušćinama ukraden novac

Slika /2023/Ilustracije nove Ford/Vozilo na brijegu iznad grada 2.jpg

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

U četvrtak, 12. rujna u prijepodnevnim satima u Pušćinama, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, iz koje je potom ukrao nekoliko tisuća eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom vikenda akcija “Četiri ubojice u prometu”

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/4 UBOJICE U PROMETU 1.jpg

Akcija će se provesti u noći sa subote na nedjelju, 14./15. rujna od 20 do 4 sata

U noći sa subote na nedjelju, 14./15. rujna od 20 do 4 sata policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz akcije “Četiri ubojice u prometu”. Akcija će se provesti u suradnji s Policijskom upravom Varaždinskom.

Aktivnosti iz najavljene akcije bit će usmjerene prema svim sudionicima u prometu koji grubo krše prometne propise. Poseban naglasak bit će usmjeren na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga, nepoštivanja ograničenja brzine kretanja vozila, nekorištenja sigurnosnog pojasa na prednjim i stražnjim sjedištima u vozilu te nepropisnog korištenja mobilnih uređaja tijekom vožnje (tzv. “četiri ubojice u prometu”).

(Radovan Gačal)

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja