Međimurje Press
Policija

Vijesti Pu međimurske

Osumnjičeni 39-godišnjak ukrao bicikl ispred škole u Čakovcu te završio u pritvoru

Protiv osumnjičenog 39-godišnjaka, višestrukog povratnika u počinjenju kaznenih djela protiv imovine, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 39-godišnjakom utvrđeno je kako je počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se da je u petak, 4. listopada ove godine u prijepodnevnim satima u Čakovcu, ispred školske zgrade u Ulici Vladimira Nazora, ukrao nezaključani bicikl kojim se koristio maloljetnik. Materijalnu štetu 40-godišnja vlasnica procijenila je na oko 200 eura.

Tijekom kriminalističkog istraživanja čakovečki detektivi pronašli su ukradeni bicikl te ga vratili vlasnici.

Protiv osumnjičenog 39-godišnjaka, višestrukog povratnika u počinjenju kaznenih djela protiv imovine, podnijeta je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Najava vikend akcije “Četiri ubojice u prometu”

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/4 UBOJICE U PROMETU 1.jpg

Akciju će provesti policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske u subotu, 26. listopada od 16 do 24 sata

U subotu, 26. listopada 2024. godine od 16 do 24 sata policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske, provest će pojačane aktivnosti iz akcije “Četiri ubojice u prometu”.

Aktivnosti iz akcije prvenstveno će biti usmjerene na suzbijanje svakog grubog kršenja prometnih propisa s naglaskom na prekršaje upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga, nepoštivanja ograničena brzine kretanja vozila, nekorištenja sigurnosnog pojasa na prednjim i stražnjim sjedištima u vozilu te nepropisnog korištenja mobilnih uređaja tijekom vožnje.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja