Međimurje Press
Zdravlje

Edukativne radionice u Centru za mentalno zdravlje BMB

Od osnutka Centra MBM vizija kojom se vodimo je biti aktivni sudionik u lokalnoj zajednici, pružanjem usluga čiji je cilj mentalno zdravo društvo u kojem svaki pojedinac poznaje, koristi i razvija svoje potencijale.

U današnje vrijeme zbog specifične situacije u kojoj se nalazimo, brojni pojedinci suočeni su sa stresom i skloniji su psihičkim nestabilnostima te zbog toga raste potreba za pomoći i podrškom stručnjaka za mentalno zdravlje.

Akademije koje nudimo u okviru Centra MBM edukativne su radionice putem kojih učite više o emocijama, komunikaciji, socijalnim vještinama i ostalim psihološkim temama; učite o tome kako brinuti o sebi i svom mentalnom zdravlju u trenutku, ali i u budućnosti. Svaka od Akademija specifična je po populaciji za koju je namijenjena, kao i po temama koje su pomno odabrane s obzirom na uočene potrebe određene populacije. Pomno su osmišljene od strane triju psihologinja različitih životnih iskustava, kao i iskustva u profesionalnom radu i djelovanju. Akademije nude upravo optimalan dijapazon tema i vježba kroz koje ćete naučiti o mentalnom zdravlju, o psihologiji te raditi na svom osobnom razvoju.

U Akademijama osim raznog znanja o psihološkim temama, dobivate i sljedeće:

Sažetak sa svim korisnim informacijama kako bi se mogao/la lakše podsjetiti svega što smo zajedno naučili.

– Uz svaku radionicu dolaze i materijali koji se mogu koristiti za daljnji rad na stečenim vještinama.

– Snimke edukativnih radionica

– Polaznik svake od Akademija ima pravo jednom mjesečno imat na besplatno individualno savjetovanje s psihologinjom

Svaka od akademija traje tri mjeseca s unaprijed pripremljenim terminima u trajanju od 120 minuta, po sljedećem rasporedu:

Mala škola psihologije i emocionalnog razvoja 13.10.2021. u 17:30 h, namjenjena je adolescentima 14-19 g.

Akademija za mentalno zdravlje 14.10.2021. u 17:30 h, za sve starije od 18 godina

Akademija za roditelje 14.10. u 19:30 h, za roditelje, skrbnike, udomitelje i sve koji se tako osjećaju

Svoje mjesto možete rezervirati preko obrasca na našoj web stranici www.centar-mbm.hr ili nam se javite putem e-mail adrese monika.melnjak@gmail.com

Monika B. Melnjak, mag.psych.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja