Međimurje Press
Općina Nedelišće

OPĆINA NEDELIŠĆE ZAPOŠLJAVA GERONTODOMAĆICE/ĆINE

Volite raditi i pomagati drugima, pogotovo starijim i nemoćnim ljudima kojima toliko malo treba da im se pomogne i razveseli ih?
PRIJAVITE SE!!!
Pozivamo sve nezaposlene žene i muškarce iz općine i okolnih mjesta da nam se jave u općinu do 19. travnja 2024. godine i pridruže našem timu Općine Nedelišće na projektu „ZAjedno ŽElimo LIjepu starost“ i time osiguraju sigurno radno mjesto gerontodomaćice/ćine na 32 mjeseca.
Posao je na puno radno vrijeme i obuhvaća pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama (65 i više godina) i osobama s utvrđenim invaliditetom (starijim od 18 godina), i to kroz organiziranje prehrane (pomoć u pripremi obroka, pomoć u nabavi hrane i dr.), obavljanje kućanskih poslova(pranje posuđa, pospremanje stambenog prostora, donošenje vode, ogrjeva i slično, organiziranje pranja i glačanja rublja, nabava lijekova i drugih potrepština i dr.), održavanje osobne higijene (pomoć u oblačenju i svlačenju i obavljanju drugih higijenskih potreba) i zadovoljavanje drugih svakodnevnih potreba, uz isporuku paketa kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština jedno mjesečno.
Detaljnije informacije možete dobiti u općinskoj upravi, na stranici općine, na linku: https://www.nedelisce.hr/…/1109-javni-poziv-za-prijem-u… i na broj: 099 463 08 09
(Općina Nedelišće)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja