Međimurje Press
Općine

U Selnici obučeno 36 novih vatrogasaca!

Vatrogasna zajednica Međimurske županije uz domaćinstvo DVD-a Selnica organizirala je obuku za zvanje Vatrogasac, koja se održavala u Selnici od 20.02. do 11.03. 2023. godine. Obuci za zvanje ukupno je prisustvovalo 36 polaznika.

Obuku je uspješno završilo svih 36 polaznika, a sredine odnosno općinske i gradske zajednice Selnica, Vratišinec, Nedelišće, Sveti Martin na Muri, Gornji Mihaljevec te Mursko središće dobile su još više na obučenosti svojih članova, a što će se kod njih ponajprije odraziti u vatrogasnoj preventivi, na  požarima i ostalim intervencijama.

Nakon proglašenih rezultata ispita, predsjednik VZMŽ Mario Medved polaznicima je čestitao na uspješno položenim ispitima i stjecanju zvanja, te je svima zaželio da svoje znanje prenose na kolege vatrogasce u matičnim društvima te da se i dalje usavršavaju. Čestitkama su se pridružili i Zapovjednik Vzmž Robert Meglić, načelnik općine Selnica Ervin Vičević, predstavnik VZ grada Mursko Središće Marko Strojko, te predsjednik DVD-a Selnice Davor Debelec.

Predsjednik VZMŽ

Mario Medved

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja