Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Dani smijeha u STRAHONINCU!

Kerekesh Teatar iz Varaždina već dugi niz godina uveseljava svoju publiku originalnim komedijama izvodeći ih diljem lijepe naše, a i šire.

Ove godine je organizirao 13. po redu Dane smijeha u  gradovima i općinama Varaždinske županije, ali i u jednoj međimurskoj, u Općini Strahoninec.

U prostorijama dvorane za kulturne i javne potrebe u nedjelju 13.03. 2022. god. s početkom u 17 sati odigrana  je predstava „Ja, trudnica“. Glavni protagonisti predstave  glumci Ana Begić Tahiri i Jan Kerekeš do suza su nasmijali okupljenu publiku sa dinamičnim i zabavnim zgodama budućih roditelja Ivone i Marsa.

Predstava je bila ujedno i prilika predstavnicama ljepšeg spola da izvedu svoje prijateljice, bake, majke i kume povodom Dana žena. Jan Kerekeš je u ime Kerekeš teatra zahvalio Općini Strahoninec što se uključuje svake godine u Dane smijeha te im uručio prigodnu zahvalnicu.  Glumci su nakon predstave našli vremena za razgovor i druženje sa publikom, a naravno da je pala i obavezna  fotografija za uspomenu.

Silvija Žižek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja