Međimurje Press
Nekategorizirano

Huawei pametni nosivi uređaji osvojili su 16 nagrada na MWC Barcelona 2023

Na nedavnom održanom Mobile World Congress (MWC 2023.) u Barceloni, Huawei nosivi uređaji, uključujući Huawei Watch Buds i Huawei Watch GT Cyber, privukli su pozornost svjetskih medija i posjetitelja te osvojili 16 autoritativnih medijskih nagrada za svoj najsuvremeniji dizajn i Quick- to- change kućište. Ove nagrade odražavaju globalno priznanje stručnosti i izvrsnosti branda Huawei u inovacijama nosivih uređaja na međunarodnom tržištu.

 Zdrav život postao je lakši i održiviju s novim nosivim mogućnostima uređaja

 Huawei Watch Buds, koji integrira TWS slušalice u pametni sat, osvojio je 8 medijskih nagrada za svoj inovativni dizajn. Sat je ukrao pozornost svojim 2-u-1 vrhunskim funkcijama koje izgledaju kao futuristički gadget izvađen ravno iz špijunskih filmova. Posjetitelji MWC -a  hrlili su da ga isprobaju i stvarali su gužvu oko izložbenog mjesta. Kao prvi pametni sat u industriji s magnetskim pop-up poklopcem i dizajnom slušalica, Huawei Watch Buds spaja TWS slušalice i pametni sat u izvrstan nosivi uređaj i rješava problem zaboravljanja ili gubljenja TWS slušalica tijekom svakodnevne upotrebe. Slušalice podržavaju Adaptive Identification Technology, koja automatski ispravlja lijevi i desni audio kanal tijekom nošenja i inteligentno prilagođava najbolju kvalitetu zvuka za različite strukture ušnog kanala u stvarnom vremenu, omogućujući korisnicima da uživaju u sjajnoj glazbi po vlastitom odabiru. Dodirne kontrole širokog područja ušne školjke omogućuju korisnicima pristup višestrukim funkcijama samo dodirom uha, omogućujući širi raspon i točnije prepoznavanje dodira.

Phone Arena, autoritativna medijska kuća, obilato je nahvalila sat; “Huawei otvara novi put i baš kao kod prvih nekoliko sklopivih telefona, Huawei Watch Buds postaje proizvod s potencijalom da redefinira ono što poznajemo kao pametni sat/slušalice danas!” Nakon tri godine neumoljivog testiranja, dizajn sata i slušalica 2-u-1 briše granice između uređaja, integrirajući značajke i funkcije dvaju uređaja, kako bi otvorio novo poglavlje u pametnim nosivim uređajima.

Ponovno redefinirajući korisničko iskustvo, ovaj inovativni proizvod unosi vitalnost i novosti na tržište pametnih nosivih uređaja. Kao pionir u industriji pametnih nosivih i audio uređaja, Huawei je predan vodećim inovacijama u industriji sa svojim prednostima u novim oblicima proizvoda, tehnologijama i iskustvu.

Dizajniran za ljubitelje mode, Huawei Watch GT Cyber ​​ima jedinstvenu hardver postavku koja korisnicima omogućuje promjenu kućišta svojih satova prema stilu po vlastitom izboru, postavljajući nove standarde za hardverske inovacije i među industrijsku integraciju. Huawei Watch GT Cyber ​​​​osvojio je 8 medijskih nagrada kao priznanje za svoje elegantne izmjenjive futrole.

Gosti su bili vidno zadovoljni novim iskustvom dok su se u tren oka prebacivali između različitih kućišta satova i brojčanika. Sat može pristajati različitim odjevnim predmetima i stilovima, osnažujući globalne potrošače da izraze svoju osobnost u svim mogućim okruženjima.

Nakon svih ispitivanja i rasprava na licu mjesta, mediji su izrazili zajednički stav da je to Huaweijev najjedinstveniji i najmoćniji nosivi proizvod koji odražava Huaweijevu predanost hrabrim inovacijama i neprekidnom istraživanju.

Yanko Design, utjecajni časopis za industrijski dizajn, navodi: “Gotovo se čini kao da su skinuli stranicu s dizajna Meta nosivih uređaj.”

Trusted Reviews, svjetski poznati tehnološki medij, komentirao je: “Huawei radi nešto istinski drugačije s Watch GT Cyber. Mogućnost zamjene ne samo remena, nego cijelog kućišta bez sumnje će biti popularna među modno osviještenim korisnicima, a i činjenica da je još uvijek prilično sposoban uređaj za praćenje fitnessa je bonus.”

Huawei Watch GT Cyber ​​​​dostupan je u tri kolekcije: Urban Edition, Sport Edition i Elegant Edition, prikazujući svoju mantru, “Rođen da bude drugačiji, slobodan i nesputan”, cijelom svijetu. Njegovo prvo uklonjivo kućište Smart Movement i kućište Quick-to-Change dizajnirani su kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika diljem svijeta i njihovu želju za samo izražavanjem kroz modu.

U području fitnessa i zdravstvenog segmenta, Huawei je implementirao potpunu i duboku koheziju hardvera, softvera i usluga kako bi promovirao zdrav život kroz nove digitalne mogućnosti. Prošle godine, Huawei pametni nosivi uređaji nastavili su donositi poboljšano iskustvo proizvoda potrošačima diljem svijeta kroz inovacije u dizajnu, proizvodnom procesu te softverskim i hardverskim funkcijama.

Uz svoje vrlo inovativne hardverske proizvode, Huawei je napravio proboj i u softverskim mogućnostima. Kroz vlastito razvijene inovacije kao što su HUAWEI TruSeen™, HUAWEI TruSport™, HUAWEI TruSleep™, Huawei nosivi uređaji pružaju profesionalno praćenje zdravlja i tjelovježbe za korisnike diljem svijeta. S daljnjim fokusom na razvoj, Huawei nosivi uređaji nastavit će integrirati mogućnosti i prednosti softverskih i hardverskih usluga, kako bi potrošačima diljem svijeta pružili vrhunsko iskustvo fitnessa i zdravlja.

Fred Krajačić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja