Međimurje Press
Sport+

GIMNASTIČKA JAMA U DVORANI UČITELJSKOG FAKULTETA JE PRED ZAVRŠETKOM

Usprkos velikim ljetnim vrućinama radovi na prenamjeni sportske dvorane Učiteljskog fakulteta u gimnastičku su u punom jeku. O radovima koji se odvijaju punom parom najbolje govore fotografije iz Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan na kojima se vidi kako je gimnastička jama iskopana, izbetonirana i čeka oblaganje strunjačama i spužvama.

Gimnastička jama je najmlađim sportašima najomiljeniji dio gimnastičke dvorane jer omogućuje nesmetane i sigurne prve korake u ovom bazičnom sportu. No, bitna je i onim starijim gimnastičarima jer im omogućuje uvježbavanje brojnih gimnastičkih elemenata u najsigurnijim mogućim uvjetima. Iz čakovečkog gimnastičkog kluba poručuju kako sve ide prema planu, a nova gimnastička dvorana u funkciju će biti stavljena početkom nove školske godine.

Iz našeg najtrofejnijeg sportskog kolektiva dodaju kako će nakon godišnjih odmora brojni članovi kluba moći vrlo skoro uživati u čaroliji gimnastike u najmodernijem okruženju. I to nije sve, kažu Macanovci, jer se paralelno odvijaju radovi i na obnovi kultnog Macanovog doma u čakovečkom središtu. I tamo će se stavljanje u funkciju poklopiti s početkom nove školske godine pa će tako Čakovec i Međimurje u vrlo kratkom roku dobiti tri vrhunska sportska objekta: balon dvoranu kod Učiteljskog fakulteta koja je već stavljena u funkciju te ove dvije gimnastičke dvorane.

GK Marijan Zadravec Macan

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja