Međimurje Press
Gospodarstvo

[Edukacija] Sastavljanje financijskih izvještaja za 2022. godinu i porezne aktualnosti

Udruženje računovođa Hrvatske gospodarske komore organizira online edukaciju ­­­­Sastavljanje financijskih izvještaja za 2022. godinu i porezne aktualnosti, koja će se održati u utorak, 28. ožujka 2023. u 09:00 sati putem aplikacije Microsoft Teams.

Na edukaciji će se sudionici upoznati sa sljedećim temama:

  • Sastavljanje financijskih izvještaja za 2022. godinu
  • Izmjene računovodstvenih standarda
  • Računovodstvene politike, procjene i pogreške
  • Mjerenje prihoda
  • Učinak uvođenja eura na financijske izvještaje
  • Porezne aktualnosti
  • Aktualnosti u porezu na dobit
  • Aktualnosti u PDV-a
  • Dodatni porez na dobit

Predavač: dr.sc. Ivan Čevizović, ovlašteni porezni savjetnik

Trajanje edukacije: 90 minuta

Kotizacija:
Za poslovne subjekte koji plaćaju članarinu HGK, sudjelovanje je uključeno u članarinu, dok je za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice cijena 50,00 EUR + PDV (376,73 HRK + PDV) po polazniku.

Uplatu je potrebno izvršiti najkasnije do petka, 24. ožujka temeljem predračuna kojeg ćemo vam poslati u korisnički pretinac Digitalne komore nakon prijave.

Prijava:

Prijavit se možete najkasnije do petka, 24. ožujka do 12:00 sati putem Digitalne komore na poveznici: Sastavljanje financijskih izvještaja i porezne aktualnosti.

Ako iz vaše organizacije (tvrtke) na edukaciju dolazi više zaposlenika, molimo da prilikom prijave u Napomenu upišete imena i prezimena vaših zaposlenika. Da biste pristupili linku prijave morate biti registrirani na platformu Digitalna komora. Na sljedećoj poveznici možete vidjeti upute za registraciju na Digitalnu komoru.

Po zaprimljenoj prijavi sudioniku će se proslijediti predračun u korisnički pretinac Digitalne komore.

Napomena: ako se na webinar prijavljujete kao poslovni subjekt, potrebno se i putem Digitalne komore prijaviti kao poslovni subjekt. Ako Vaš e-mail nije povezan s poslovnim subjektom na Digitalnoj komori, molim da se javite na e-mail: edrndelic@hgk.hr ili tel: 01/456-1538.

Nakon ispravne prijave, pravovremeno ćemo vam poslati podatke za povezivanje na edukaciju.

UVJETI OTKAZIVANJA: Polaznicima koji plate kotizaciju, a neće moći sudjelovati, potpuni povrat kotizacije bit će moguć samo ako najave svoje otkazivanje na e-adresu edrndelic@hgk.hr, najkasnije do ponedjeljka, 27. ožujka do 10:00 sati. Nakon tog roka, povrat novca više neće biti moguć. Uplatom iznosa za sudjelovanja polaznici potvrđuju kako prihvaćaju ove uvjete otkazivanja.

Kontakt za sva dodatna pitanja vezano uz prijavu na edukaciju: edrndelic@hgk.hr ili tel: 01/456-1538.

Jagoda Horvat

Županijska komora Čakovec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja