Međimurje Press
Policija

Krađe dvojca iz supermarketa u Čakovcu i trojke u Prekopi

Protiv osumnjičenog dvojca zbog počinjenja kaznenih djela krađe, podnijete su kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu te su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 19-godišnjakom i 30-godišnjakom, utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se kako su u dva navrata, 6. i 8. lipnja ove godine u večernjim satima u Čakovcu, s prodajnih polica supermarketa u Zagrebačkoj ulici, ukrali razne prehrambene i neprehrambene proizvode ukupne vrijednosti 640 eura.

Protiv osumnjičenog dvojca zbog počinjenja kaznenih djela krađe, podnijete su kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu te su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Trojica muškaraca osumnjičen za krađu alata iz kuće u adaptaciji

Protiv trojice osumnjičenika zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad trojicom muškaraca u dobi od 26, 32 i 38 godina, utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo krađe.

Sumnja se kako su krajem lipnja ove godine u Prekopi, iz nezaključane kuće koja se trenutno preuređuje, ukrali motornu pilu, električnu brusilicu i udarnu električnu bušilicu. Ukupnu materijalnu štetu 50-godišnji vlasnik procijenio je na oko 400 eura.

Protiv trojice osumnjičenika zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja