Međimurje Press
Policija

Prometne nesreće i krađe tijekom proteklog vikenda

Evidentirane su tri prometne nesreće, od čega dvije nesreće s ozlijeđenim sudionicima te jedna nesreća s nastalom materijalnom štetom

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama evidentirane su tri prometne nesreće, od čega dvije nesreće s ozlijeđenim sudionicima (kvalifikacija ozljeda za dva sudionika bit će poznata nakon zaprimanja medicinske dokumentacije) te jedna nesreća s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama:
– nepropisna i neprilagođena brzina, dvije prometne nesreće,
– ostalo, jedna prometna nesreća,

Prisutnost alkohola u organizmu sudionika prometnih nesreća tijekom proteklog vikenda, nije utvrđena.

Teške krađe i krađe tijekom proteklog vikenda

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirane su dvije teške krađe i dvije krađe. Izdvajamo provalu u obiteljsku kuću u Zaveščaku te krađu parfema iz trgovine u Čakovcu.

Između 8. i 13. rujna u Zaveščaku, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, vlasništvo 39-godišnjaka, odakle je ukrao novac i nakit. Materijalna šteta procijenjena je na više tisuća kuna. Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U subotu, 14. rujna u ranim poslijepodnevnim satima u Čakovcu, nepoznati počinitelj iz trgovine u Ulici kralja Tomislava, ukrao je razne kozmetičke proizvode. Ukupna materijalna šteta procijenjena je na više stotina eura. Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

(rg)

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja