Međimurje Press
Gastronomija

Melkior Bašić u sjajnoj kulinarskoj priči!

Poznatoj kampanji #EnjoyTogether pridružio se i poznati hrvatski chef Melkior Bašić. Smatrajući da ništa ne zbližava ljude bolje od dobrog obroka, brand Somat pokrenuo je inicijativu u kojoj naglašavaju da je dovoljno da samo budete inspirirani i započnete vlastiti trenutak #Enjoytogether s voljenim osobama. Kako bi svakog od nas motivirali, od 01. do 31. listopada u Konzumu su pokrenuli nagradni natječaj kojem se pridružio i proslavljeni kuhar koji je iskustvo stjecao u kuhinjama ponajboljih restorana kao što su Restaurant le Prince Noir, Lormont, Restaurant La Cape te restoran Boutique Hotela Alhambra & Villa Augusta na Lošinju.

Ovog vikenda, tim je povodom kuhao za sve prolaznike i kupce Konzuma u Radničkoj, a u snagu Somat i Pur proizvoda uvjerio se na kraju kuhanja. Širok asortiman njihovih proizvoda odnosno čak 20 paketa godišnje zalihe Somata i Pura uz brojne druge bogate nagrade do kraja mjeseca moći će osvojiti svi oni koji priključe novom #EnjoyTogether pokretu. Također, kvalitetno WMF posuđe kao i setovi za jelo našli su se u nagradnom fondu, a najsretnijih 6 čeka najposebnija nagrada – tečaj kuhanja pod vodstvom chefa Bašića. Male tajne i trikovi kulinarstva, igre začina, dobre tehnike organizacije i još bolji recepti samo su dio radionice na kojoj se puno kuha, još više jede, ali ne brine o prljavom posuđu.

Vodeći se činjenicom da danas često zanemarujemo važne stvari u životu, Somat i Pur šalju poruku da je vrijeme da to promijenimo i da češće provodimo kvalitetno vrijeme oko stola – jer uvijek postoji dobar razlog za zajedničko uživanje i druženje! Baš kao što je to bilo i ovog vikenda u kojem su brojni posjetiteljima uživali u sjajnim zalogajima s potpisom vrhunskog chefa.

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja