Međimurje Press
Najave

TREĆE IZDANJE HOLISTIČKOG VIKENDA “UNO” ISTRAŽUJE MOĆ ODNOSA I ODGOVORNOSTI

Od 7. do 9. srpnja, izletište Jastrebov vrh, Bakovčice bit će domaćin trećem izdanju holističkog vikenda Unutarnje na otvorenom (UNO 3), u organizaciji koprivničkog Autentika na čelu s Bojanom Šmicom i Unom Čulić.

Tema ovogodišnjeg jedinstvenog događaja, koji okuplja ljude sa sličnim namjerama radi međusobnog povezivanja i zajedničkog rasta, su odnosi: odnos do samoga sebe, odnos prema drugome i odnos prema cijelome svijetu:

“Naš mikrosvijet utječe i na makrosvijet. Važno je spoznati da preuzimanjem odgovornosti za svoje emocije, misli i djela utječemo i na promjenu okoline, obitelj, prijatelje, kolege, kao posljedično i na sav životinjski i biljni svijet koji nas okružuje. UNO želi otvoriti prostor za razumijevanje ove veze i kako preuzimanje odgovornosti za naše osobne sfere može donijeti pozitivne promjene u našim odnosima i širem svijetu.” – istaknuo je Bojan Šmic.

Različite holističke radionice i aktivnosti pomoći će polaznicima u otvaranju nove perspektive odgovornog življenja u kojem kroz ljubav brinemo o umu, duhu i tijelu.

Tako će sudionici uz pažljivo pripremljene obroke, sudjelovati u aktivnostima poput  Mind & Body wellnessa u sauni, vježbi za aktivaciju tijela baziranima na tehnikama iz borilačkih vještina i qi gonga, mentalnih treninga, radionica tao tantre, plesa, devocijskog pjevanja uz kirtan i TRE radionica (tremor/tension/trauma release exercises). Vikendu će se pridružiti gostujući predavači i terapeuti: Tamara Curić, Marin Tomaš, Martin Halavuk te Kirtan bend.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže ovom jedinstvenom holističkom iskustvu, gdje će imati priliku učiti, rasti i razvijati se kroz međusobno povezivanje, upoznavanje i zajednički rast. Više informacija o događaju, programu i načinu prijave možete pronaći na web poveznici – unutarnje-na-otvorenom.

Bojan Šmic

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja