Međimurje Press
Zanimljivosti

Novo u Čakovcu

BESPLATNI SATOVI NOVOOTVORENOG JOGA I PILATES STUDIJA ELL’S

13. 6. 2020. otvoren je novi, toplo opremljeni joga i pilates studio u mirnom predjelu grada Čakovca (jug), Luje Bezeredija 5.
Usluge koje nudi Ell’s studio su novitet u našoj i okolnim županijama. Ovim putem šaljemo PONUDU USLUGA, te bi Vam bili zahvalni kada bi u svom mediju pronašli mjesta za objavu naše priče.
Samo OVAJ TJEDAN nudimo besplatne probne satove za sve!! (kontakti na dnu)

PONUDA USLUGA!

✻Yoga workout (fitness joga): Tjelovježba uma i tijela, sigurna praksa vježbanja i povezivanja daha sa pokretima. Kombinacija aerobnog i anaerobnog treninga, kao i tradicionalnih elemenata joga prakse. Fitness joga je istraživanje vlastitih fizičkih i mentalnih granica, koristeći pokrete svakog dijelića tijela jednako za maksimalno opuštanje stresa i napetosti svakodnevnog života, kao i podizanje raspoloženja i energije.

✻Yogalates (joga i pilates miks): Učinkovita kombinacija joga poza i pilates vježbi, spojenih u jedno. Takvom vrstom satova radimo na snazi, balansu, kontroli pokreta, fleksibilnosti, sa fokusom na problematična područja na tijelu, korištenjem pravilnog usklađivanja tijela za siguran i učinkovit trening.

✻Yoga Flow (Slow ili Power): Flow joga je opći pojam koji se daje bilo kojem stilu joga asane u kojem se vježbač dinamički kreće iz jednog položaja odmah u drugi, slijedeći dah. Ovaj neprekidni protok pokreta i daha stvara meditativno stanje, potičući vježbače da se usredotoče na iskustvo sadašnjeg trenutka. Satovi flow joge mogu biti ili snažni fizički izazov ili spori, nježni i opuštajući. Nazivi poput “Power Flow” ili “Slow Flow” općenito će naznačiti što možete očekivati od satova.

✻Yin Yoga: Nježan stil joge, koja je osmišljena kako bi uklonila stres, anksioznost i negativnu energiju koja je pohranjena u našim tijelima, te umirila um i misli. Vježbanjem yin joge prvenstveno se aktiviraju i opuštaju vezivna tkiva tijela. Ta tkiva vježbamo tako da se onaj tko vježba dulje vrijeme zadržava u određenim asanama (pozicijama), opuštajući mišićnu aktivnost tijela. Ovom vrstom joge, vježba se strpljenje kao i meditatitivno stanje uma. Poze se drže duže vrijeme (3-5 min).

✻Individualni treninzi (Miks stilovi joge i/ili pilatesa po želji): Treninzi (praksa) u potpunoj privatnosti studija, u prirodi ili u Vašem domu. Individualni treninzi su 100% prilagođeni polazniku i dogovaraju se ovisno o mogućnostima i željama polaznika. Individualni ili poluindividualni trening idealan je za početak, osvještavanje i korekcije a ujedno i odlična priprema za odabir grupnog vježbanja u malim grupama.

Satovi su pogodni za početnike i naprednije polaznike, a na svakom treningu objašnjene su modifikacije za lakšu izvedbu vježbe, kao i pomagala (joga blokovi, remeni, jastuci, deke).

Marija ŠTEFIČAR
L. Bezeredija 5, Čakovec
FB: https://www.facebook.com/ellsyogapilates
Mob: 0913389188

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja