Međimurje Press
Glazba

ŽEN 26. listopada promoviraju hvaljeni novi album “Ciklus”!

Glazbene čarobnice ŽEN na krilima novog, hvaljenog albuma “Ciklus” vraćaju se pred zagrebačku publiku u subotu, 26. listopada. Proslavu izlaska albuma pripremaju u svom omiljenom klubu Attack, prostoru koji im je kao drugi dom i koji ih podržava od samih početaka. Ulaznice za koncert možete nabaviti u sustavu Core-event.

Večer će započeti izložbom fotografija koje govore o putovanju kroz 14 godina stvaranja, rasta i promjena. “Kroz slike ćete moći osjetiti kako smo se razvijali, ne samo kao bend, nego i kao žene koje stvaraju u ovom divnom, ali zahtjevnom glazbenom svijetu. Bit će to prilika da zavirite u našu prošlost, osjetite atmosferu naših prvih nastupa i proživite s nama taj nevjerojatan put“, kažu djevojke. Nakon izložbe kreće pravi show! Osim ŽEN, u Attacku će nastupiti i njihove glazbene prijateljice koje obožavaju: Patkice, Naentu, Doxia i Nori Gnom. Svaka od njih donosi svoj jedinstveni zvuk i energiju, čime večer postaje bogata i raznolika – pravi odraz snage i kreativnosti žena u glazbi.

Ova večer nije samo promocija albuma, ovo je poziv da s fanovima slave slobodu, umjetnost i snagu ŽENa. Lišće u gradu šuška o novom albumu, desio se Ciklus, ŽEN je zaokružio jedno poglavlje svoga rada i tim povodom vas pozivaju da dođete proslaviti s nama, uz obilje super glazbe.

Foto: Kristijan Smok

Album “Ciklus” su snimile same članice benda u njihovom Tralala studiju, a producirala ga je Eva Badanjak. Finalni miks je napravio Saša Rajković Zarkoff s kojim ŽEN surađuju već godinama, a master je napravio nizozemski glazbeni producent Martijn Tyrell.

Kao bend, ŽEN su sada u kreativnoj fazi u kojoj nema više mjesta za kompromise. Ponosne su na svoju poziciju pionirskog lezbijskog benda, na svoju upornost i načelnost. Ovim albumom učvršćuju svoju poziciju na sceni i svoje stvaralaštvo – one su obične lezbe koje stvaraju neobičnu glazbu.

Osim zagrebačkog, ŽEN su najavile još nekoliko koncerata, a evo gdje ih možete poslušati:

11.10.2024.@ Bratislava, Koncerty na Garažach (SK)
12.10.2024 @ Gallneukirchen, Altes Hallenbad – Klangfestival (AT)
13.10.2024. @ Brno, Kafara (CZ)
08.11.2024 @ Ljubljana, Gala Hala (SI)
09.11.2024. @ Rijeka

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja