Međimurje Press
Korisni savjeti

Bez cenzure i tabu tema, predstavljen najnoviji brijači aparat za intimna područja

Brijanje i depiliranje intimnih područja naša su svakodnevica. Isto tako, zadiranje u  intimu, osuđivanje na temelju iste i borba s intimnošću svakodnevica su mlađih generacija, kao i starijih. Potaknuti tim činjenicama, Philips predstavlja OneBlade Intimate, uređaj dizajniran za osjetljiva područja kao što su intimna područja i pazusi !

Nakon što su globalno prepoznati uređaji OneBlade oduševili muškarce diljem svijeta, stiglo je vrijeme da se pod ovim segmentom koji već godinama ostvaruje sjajne rezultate nađe i brijač i za žene odnosno intimna i osjetljiva područja. Inovacija koja vjeruje u « brijanje bez cenzure » pruža jednostavno intimno brijanje koje je ugodno za kožu – i kod suhe i kod mokre upotrebe. Njegovu Skin Protect oštricu od nehrđajučeg čelika karakterizira trostruki sustav zaštite (zaobljeni vrhovi, zaobljeni rubovi i štitnik za kožu) što omogućuje sigurno brijanje, čak i na najosjetljivijim mjestima. Dvostrana oštrica klizi u svim smjerovima, prilagođavajući se svakoj krivulji vašeg tijela. Dlačice može podrezati do 0.2 mm pa je zato koža intimnih područja pa i pazuha sigurna od iritacija, ali i posjekotina te uraslih dlačica, a da biste osigurali da uređaj uvijek daje vrhunske rezultate, dovoljno je osvježenje oštrice svaka četiri mjeseca. Osim toga, izdržljiva baterija traje do 30 minuta rada, a uređaj možete puniti pomoću običnog USB kabela.

Nije više riječ samo o potrebi, brijanje je sada dio beauty rutine svih žena pa i muškaraca koji vole taj osjećaj slobode i kontrole. Bilo da koristite pjenu ili preferirate brijanje bez nje, pod tušem ili ne, OneBlade Intimate prati svaki korak, omogućujući brzo i nježno brijanje bez ograničenja.

Pod sloganom #TvojaIntimaTvojaPravila, ovaj elegantni, bijeli « partner in crime » svake žene, ali i muškaraca, planira osvojiti hrvatsko tržište, a ekskluzivno se može kupiti u svim dm prodavaonicama.

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja