24.5 C
Čakovec
27. rujna 2024
Međimurje Press
Policija

Policijsko izvješće za utorak

Utorak, 23. lipnja 2020. godine

KRAĐA – DOPUNA INFORMACIJE

          Trideset i četverogodišnjak osumnjičen za krađu bakrene krovne kupole

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 34-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se da je početkom srpnja prošle godine u Novom Selu Rok, iz dvorišta obiteljske kuće u Ulici Rade Končara, ukrao krovnu bakrenu kupolu.

Materijalna šteta prema izjavi 55-godišnjeg vlasnika procijenjena je na više tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

INFORMACIJE

  • Na području grada Preloga provedena preventivno-represivna akcija “Ne budite označeni”

 U utorak, 23. lipnja 2020. godine od 9 do 11 sati kontakt policajci Policijske postaje Prelog, Spomenko Gojsek i Miroslav Taradi na području grada Preloga proveli su aktivnosti iz preventivno-represivne akcije „Ne budite označeni“.

Više informacija na poveznici.

  • Najava akcije povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama

 Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama, policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske u noći sa četvrtka na petak (25./26. lipnja 2020.) od 18 do 1 sat provest će pojačane aktivnosti na kontroli cestovnog prometa. Tijekom najavljenih aktivnosti testirat će se vozači motornih vozila na prisutnost droga u organizmu.

U provođenje pojačanih aktivnosti na suzbijanju kriminaliteta i zlouporabe droga uključit će se svi raspoloživi ljudski i tehnički potencijali.

(rg)

 

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja