Međimurje Press
Glazba

Nova “Melodija” Providence ukrade srce na prvo slušanje

Mirella Meić i Zorica Bučić koje čine Providencu danas u podne na splitskoj promociji predstavile su novu pjesmu “Melodija” koja osvaja na prvo slušanje

Prošlog sam proljeća dobila demo pjesme koju je Jelena Buča otpjevala uz klavir. Zapravo, samo pola pjesme jer nije niti bila dovršena… I taj trenutak ću pamtiti dok sam živa“, prisjetila se Mirella i dodala, “Odmah sam nazvala Zoricu i rekla joj: ‘Zoke, evo je!’ Znala sam da je to pjesma koju smo čekale!” Tako je započela nova glazbena priča splitske Providence.

Pjesma koju je Providenca čekala
Kad ste toliko godina u glazbi, prepoznate dobru pjesmu odmah. Ne trebaju vam nikakvi instrumenti, sve čujete i kad ničeg nema oko vokala“, poručila je Zorica koju je, baš kao i Mirellu, “Melodija” kupila na prvu.

Glazbu nove pjesme napisala je Jelena Buča iz popularnih Frajli, a stihove, uz Jelenu Buču, potpisuje i Feliks Lukas, direktor poznatog turnira WTA Makarska Open. Za aranžman i produkciju zaslužan je Ivan Popeskić. “Jako smo sretne što nam se dogodila suradnja s ovim autorima, čini se da se sve posložilo kako je najbolje moguće“, dodala je Zorica.

Foto: David Buči

Scardona

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja