“To je moje Međimurje”

Izložba fotografija Miroslave Novak

U LifeClass Terme Sveti Martin u holu kongresne dvorane Hotela Spa Golfer, večeras je otvorena izložba fotografija Miroslave Novak  “To je moje Međimurje”

Saša Vuginec moderator otvorenja, predstavio je Miroslavu koja je rođena 12. siječnja 1988. u Čakovcu. Radi u OŠ Pribislavec kao vjeroučiteljica. Razvila je ljubav prema fotografiji koju je dobila kao izvannastavnu aktivnost. Fotografija joj je danas hobi, a na ovoj šestoj samostalnoj izlaže svojih 20 radova.

Jelena Berečić, direktorica hotelskih operacija i ljudskih resursa u LifeClass Terme Sveti Marttin, izrazila je veliko zadovoljstvo postavom izložbe u prostoru hotela koji sada krase fotografije autohtone prirode Međimurja, a jednu od izloženih fotografija otkupit će upravo njena kuća. 

Dražen Crnčec načelnik Općine Sveti Martin na Muri iskazao je veliko poštovanje prema hobiju Miroslave koji svojom vrijednošću ide uz bok profesionalnih okvira, uz simpatičnu napomenu da što više fotografira njegovu općinu.

Izložbu je proglasila otvorenom zamjenica župana Sandra Herman, naglasivši kako upravo prosvjetari uz učenje djece pokazuje i niz drugih sklonosti što Miroslava najbolje svjedoči. 

Među dvadeset izložaka dominiraju prirodne ljepote Međimurja koje doznačuju vrijeme u kojem živimo. 

(rd)

 

O autoru
Međimurje Press – specijalizirani vremenski zapisnik koji donosi najnovije i pouzdane vijesti iz Međimurja.

Vezane vijesti

Komentiraj

*