20.3 C
Čakovec
27. rujna 2024
Međimurje Press
Političke stranke

Dragan Primorac danas je u Čakovcu na proširenoj sjednici Županijskog odbora HDZ-a MŽ

Županijski odbor HDZ-a MŽ u prostorijama čakovečke Srednje škole održao je svoju proširenu sjednicu, a predstavio se i Dragan Primorac kandidat HDZa i partnera na predstojećim izborima za predsjednika Republike Hrvatske.

Primorac je prije toga posjetio je Grad Prelog i sa svojim je domaćinom, Ljubomirom Kolarekom obišao tamošnja poduzeća i ustanove. Kao čovjeka koji ljubi i voli inovacije i koji želi Hrvatsku koja će biti utemeljena na znanju, posebno me raduje posjet Prelogu, poručio je Dragan Primorac. Gledajući danas sve u Međimurju, osjećam da mogu vidjeti iznimno veliki iskorak u odnosu na 2009. kad je završio moj period ministra obrazovanja.

Sastao se i s međimurskim županom Matijom Posavcom s kojim je razgovarao o njegovoj posjeti Indiji i zajedničkoj suradnji. Kako je tom prilikom rekao, obilazi cijelu Hrvatsku, Obilazim cijelu Hrvatsku, ali ovo što sam vidio danas u Međimurju, čini me neizmjerno ponosnim. To je ta Hrvatska koju sam ja sanjao, to je ta Hrvatska koja se događa i koja je razlog mladima da ostaju i žive u našoj domovini.

Foto: (p.j.)

(rd)

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja