17.2 C
Čakovec
27. rujna 2024
Međimurje Press
Policija

Dnevna informacija PU međimurske za srijedu 25. rujna 2024. godine

Provaljena kuća u Belici

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

U srijedu, 25. rujna tijekom dana u Belici, Zagrebačkoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, vlasništvo 53-godišnjaka, odakle je ukrao novac. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Dan policije obilježen i dobrovoljnim darivanjem krvi

  • Slika /2024/DARIVANJE KRVI 25092024/Krv 1.jpgPolicijska uprava međimurska i ove godine svečanim programom obilježava Dan policije odnosno Blagdan svetog Mihaela.Svečana akademija povodom obilježavanja Dana policije održat će se u petak, 4. listopada u Srednjoj školi Čakovec, a tada će se održati i deveti po redu “Sajam sigurnosti i prevencije” na prostoru SRC “Mladost”.

    U srijedu, 25. rujna 2023. godine u jutarnjim satima policijski službenici i djelatnici  Policijske uprave međimurske su tradicionalno povodom Dana policije dobrovoljno darivali krv u sportskoj dvorani Policijske uprave međimurske.

    Dobrovoljno darivanju pristupilo je sedamdesetak djelatnika policijske uprave.

    Na tome im veliko hvala!

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja