Međimurje Press
Glazba

Prošli tjedan, danas!

Još nije cijeli program Arene u Puli objavljen, a već je jači nego ikad

Pulska Arena, remek-djelo antičke arhitekture, svake godine oživi uz zvukove svjetskih glazbenih ikona, a iako još nije završena lista koncerata, zasad je impresivna. Još prije su najavljeni Dua Lipa, The Smile, Avril Lavigne, Simple Minds, Lenny Kravitz, a ovaj tjedan je dodan i Duran Duran. (Od promo kodova, Avril nam je rasprodana, a uskoro dodamo The Smile.) Lista.

Otkazan je najveći metal festival u regiji

Iako je baza fanova metalaca na ovim prostorima masivna, čini se da stalno imamo problema oko takvih festivala. Novo otkazivanje je slovenski MetalDays, najveći metal festival u regiji. Otkazan je radi financijskih problema koje ima zbog ranijih otkazivanih izdanja radi covida, a onda i prošlogodišnjeg radi poplava. Cijela priča.

Najave tjedna – YUNGBLUD, Liz Wright, Grace Jones, Body Count

Ipak nije sve u Puli, a niti je sve preko ljeta. Ovaj su tjedan najavljena četiri zagrebačka aduta – povratak jedinstvene Grace Jones koja nakon Pule stiže u Zagreb, premijerni nastup pop punkera YUNGBLUDA, povratak repera i TV lica Ice-T-ja i njegovog Body Counta, te premijera svestrane jazz zvijezde koja otvara 15. Zagreb Jazz Festival, Liz Wright. Za Yungbluda i Liz sredili smo i promo kodove, a to smo napravili i za produženu kontroverznu izložbu tijela Body Worlds Vital. Najave.

fanclub za partnerske koncerte: 

Body Worlds Vital, do 24.2., Zagreb Family Mall
50 redovnih ulaznica s 20% popusta

Shortparis, 20.2., Močvara, Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta

Dino Dvornik Real Tribute, 20.2., Boogaloo Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta

Zabranjeno pušenje, 7.6., Šalata Zagreb
40 ulaznica s 20% popusta

YUNGBLUD, 12.6., Hala Zagreb
30 ulaznica s 20% popusta

RockLive festival, 25. do 27.7., Koprivnica
20 ulaznica s 20% popusta

Stižu: 30 godina Pulp Fictiona: Tarantino tribute band u Tvornici kulture, Liz Wright 15. Zagreb Jazz Fest, JR August u Petom Kupeu, Zagreb Music Fest: Parni valjak, Dubioza kolektiv, Boris Brejcha, The Smile u Areni Pula

Rasprodani su: ABBA Symphonic Real Tribute u Zagrebu, Yann Tiersen u Zagrebu, La Femme u Zagrebu, Sting u Zagrebu, Avril Lavigne u Puli

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub
Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu. Ukoliko kod ne radi, znači da se u međuvremenu rasprodalo.

Prijatelji koji ti šalju novu muziku su bitni.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja