24.5 C
Čakovec
27. rujna 2024
Međimurje Press
Moda

“Moda sa srcem”, naziv je nove i hvalevrijedne Extravagantove humanitarne akcije

Akciji “Moda sa srcem” dosad su se priključili brojni dizajneri i poznata lica, a cilj same akcije je i više nego hvalevrijedan

“Moda sa srcem”,  naziv je nove i hvalevrijedne Extravagantove humanitarne akcije, kojom je odlučeno podržati nastojanja Udruge Riječko srce.  Zajednički cilj je nabaviti defibrilator/monitor za Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka, koja je ovih dana pod povećanim opterećenjem zbog zbrinjavanja pacijenata zaraženih koronavirusom.

Extravagantovom pozivu odazvali su se brojni poznati domaći dizajneri i celebrityji, koji su donirali svoje haljine za aukciju koja počinje od ponedjeljka, 20. travnja točno u podne, na Extravagantovoj službenoj Facebook stranici. Kroz tjedan pred nama naši će čitatelji svakodnevno imati priliku boriti se za jednu od haljina, a sve za pomoć onima kojima je to u ovo #ostanidoma vrijeme najpotrebnije.

Akciji “Moda sa srcem” dosad su se priključili Juraj Zigman, Elfs, Zoran Aragović, Andrea Anić Dokmanović, Hero 4 Heroes, Showroom Anton

Sva sredstva prikupljena u akciji namijenjena su Udruzi Riječko srce, a sredstva za nabavku defibrilatora/monitora prikupljaju se i putem humanitarnog telefona 060 9009 te donacija na račun: IBAN HR7224020061500076960.

Pružimo jedni drugima ruku, pomozimo zdravstvenim djelatnicima KBC-a Rijeka kako bi oni mogli pomoći nama!

Karla Rinčić

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja