Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Priopćenje Udruge studenata Međimurja

JEDNOKRATNE POTPORE I REKTOROVE NAGRADE

S obzirom na brojne upite studenata vezano uz jednokratne financijske potpore Međimurske županije, te dobitnike rektorove nagrade, donosimo Vam prve informacije.

U ime Predsjedništva Udruge, predsjednik Lovro Horvat, razgovarao je sa županom gospodinom Matijom Posavcem, te je potvrđeno da su jednokratne financijske potpore za redovne studente u iznosu od 600,00 kuna osigurane. Iako je bilo najavljivano da će potpore ove godine stići ranije, zbog trenutne situacije, one će stići početkom ili tijekom mjeseca lipnja, nakon što Skupština Međimurske županije formalno donese odluku o isplati.

Nadalje, pristigli su i upiti dobitnika rektorovih nagrada za 2018./2019. godinu. Kako bismo saznali koliko je dobitnika, molimo iste da nam se jave u Inbox ili na e-mail adresu: udruga.studenata.medjimurja@gmail.com, sa svojim imenima i mjestu studiranja (Sveučilištu). Te podatke proslijedit ćemo Županiji, koja će odlučiti kako će se, i hoće li se ove godine, dodijeliti nagrada županije za dobitnike rektorove nagrade.

Sve Vas molimo za malo strpljenja i razumijevanje, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi Hrvatska i naše Međimurje. Udruga uvijek misli na Vas i Vašu dobrobit i uvijek smo tu za Vas.

Nadamo se da ste svi dobro, i da online nastava funkcionira na vašim fakultetima. Do sljedećih informacija, ostajte nam zdravi i pridržavajte se uputa, kako bismo se što ranije počeli ponovno družiti.

Predsjedništvo Udruge studenata Međimurja

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja