Međimurje Press
Izbori

Snježana Sabolek kandidatkinja za načelnicu Općine Dekanovec!

Odlučno na lokalne izbore

Prihvaćajući kandidaturu za načelnicu, znam da to za sobom nosi i mnoge obaveze koje zapravo sa željom u bolji način vođenja općine prihvaćam -rekla je uoči lokalnih izbora nezavisna Snježana Sabolek.
“Vodeći se načelima integriteta transparentnosti i dobrog upravljanja te javno dostupne i demokratske postupke, naš Dekanovec može i bit će prepoznati kao potencijal ulagačima čije investicije imamo u planu.
Želja nam je okupljati ljude, te kroz razvoj općine Dekanovec koji se temelji prvenstveno na žiteljima kroz razne obrte, poljoprivredna gospodarstva, udruge te osnovne brige za sve mještane Dekanovca kao i njihove potrebe ne smilje i neće izostati.ž
Općina treba i može postati servis mještanima. Želja nam je da mladi zajedno utječu na kreiranje općinske politike i tako stvaraju sami temelj za svoju budućnost u svojoj Općini, oni imaju volje i znanje samo trebaju priliku koju im moramo pružiti. Rad i uvažavanje nije nam strana poveznica, upravo zbog takve činjenice trebamo uvažavati dobre prijedloge svih mještana bez obzira na stranačke iskaznice jer način življenja u našoj sredini poznaje jedino rad, znoj, tradiciju i strpljenje.
Kroz aktivni rad saborske zastupnice, vijećnice u Skupštini Međimurske županije kao i općinske vijećnice imam iskustvo, a ovaj puta trebam i vašu podršku.
Poštenje, odgovornost i otvorenost spram javnosti naš su glavni prioritet”.
(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja