Međimurje Press
Grad Prelog

Maturanti „Lavići“ oprostili se od bezbrižnih vrtićkih dana

Najstarija skupina Dječjeg vrtića Vesela loptica iz Preloga, „Lavići“, prekrasnom i emotivnom završnom svečanošću oprostila se od bezbrižnih vrtićkih dana. Završna svečanost povodom njihovog skorašnjeg odlaska u školu obilježena je divnim programom, pjesmom, recitacijama i igrokazom. Sjajno pripremljeni „Lavići“ ukupno su izveli 18 povezanih nastupa, a ponosno su ih pratile njihove vrijedne odgojiteljice Marta Sinković i Anja Radović, koje su čitave godine marljivo ih pripremale za školu.

Svečani program završio je dodjelom i bacanjem „maturantskih“ kapica te rezanjem slavljeničke torte. Baš kao pravi maturanati, mališani su bili obučeni u duge crvene odore. Emotivni roditelji ispratili su ih gromoglasnim pljeskom i pokojom suzom radosnicom.

„Neki od vas progovorili su i prohodali upravo uz nas. Ostavili se pelena, stekli prve simpatije, prijateljstva i brojne uspomene. Kako ste rasli vi, tako smo učeći od vas rasle i mi. Ne kaže se uzalud da je najveća istina i znanje ono zapisano u očima djece“, u svom su obraćanju istaknule odgojiteljice.

Sva čarolija završne svečanosti , kao i dugogodišnja avantura ne bi bila moguća bez cijelog kolektiva Dječjeg vrtića Vesela loptica te velike i bezrezervne podrške svih roditelja.

„Rad s djecom je zahtjevan, iziskuje mnogo truda, strpljenja, ali bez obzira na to, mi ovdje radimo najljepši posao na svijetu. Naši rezultati su svakodnevni, a to su dječji osmjeh, dječji uspjeh i dječji zagrljaj. Od srca hvala odgojiteljicama Marti i Anji, kao i svim ostalim odgojiteljicama i zaposlenicima na predanom radu, velikoj brizi i nemjerljivoj ljubavi koju svakodnevno pružaju na svom poslu“, zaključila je ravnateljica Jasmina Bajus.

Benjamin Bauer

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja