Međimurje Press
Policija

U prometnoj nesreći kod Štefanca ozlijeđen 22-godišnji motociklist

Ozlijeđeni motociklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju, dok će se težina zadobivenih ozljeda naknadno okvalificirati

U petak, 2. kolovoza oko 19:30 sati na dionici državne ceste broj 20 između Štefanca i Svetog Križa, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 22-godišnji motociklist.

Nesreća se dogodila u trenutku kada se 28-godišnji vozač osobnog automobila, varaždinskih registarskih oznaka, sa šljunčane površine uključivao u promet na kolnik državne ceste broj 20. Pritom nije propustio sva vozila koja se kreću državnom cestom zbog čega je u prednji dio automobila, prednjim bočnim dijelom udario motocikl, čakovečke registarske oznake kojim je upravljao 22-godišnjak. Uslijed siline udara motocikl i vozač izletjeli su izvan kolnika, niz cestovnu bankinu na travnatu površinu te potom i u polje kukuruza.

Ozlijeđeni motociklist vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Težina zadobivenih ozljeda naknadno će se  okvalificirati te potom slijedi i pravna kvalifikacija događaja (prekršajna ili kazneno odgovornost 28-godišnjeg vozača osobnog automobila).

Pu međimurska

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja