Međimurje Press
Sport+

ČAKOVEC – BJELIN SPAČVA 33:32

Kao što se i najavljivalo, jako neizvjesno bilo je u Čakovcu. Tribine dvorane Graditeljske škole bile su praktički ispunjene do kraja. Bodovi su na kraju ostali domaćinu. Pobjednik je odlučen u zadnjih 6. minuta. Ali krenimo redom.

Punih 27. minuta domaćin je vodio u prvom dijelu. Bila je to prednost od jednog do četiri pogotka. Tada Vinkovčani stižu do izjednačenja (15:15). Domaćin je ipak malo bolji u završnici i serijom 3:2  osigurava minimalnu prednost na poluvremenu ( 18:17).

Taj rezultat značio je samo jedno – uzbuđenje i dramu u drugom dijelu, a to smo i dobili. Čak 7 izjednačenja imali smo u nastavku susreta, a onda je prednost otišla na stranu Vinkovčana (29:30). U igri živaca i trenerskog nadmudrivanja, dobitnu kuglicu izvukli su Čakovčani i u posljednje tri minute nizom 3:1, dobili s minimalnih 33:32. Pogodak odluke zabio je Bruno Levak 16 sekundi prije kraja. Vinkovčani su imali napad za izjednačenje, ali pokušaj Tina Kužea zaustavio je Vito Horvat. Inače domaći vratar imao je 11 obrana. S 11 pogodaka briljantnu noć imao je Luka Baković. Kod gostiju 8 pogodaka Tina Kužea, te 6 Patrika Maroša.

(HRS)

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja