Međimurje Press
Kristina Gita Kavran

Današnji je svijet ubrzan, ispunjen sve više materijalnim, a manje duhovnim vrijednostima!

Piše: KRISTINA GITA KAVRAN

Ljudi postaju sve više prazni, stalno nešto traže, neprestano za nešto mole, ali nikad nisu zadovoljni. Težimo nečemu umjesto da stanemo i uživamo u onome što imamo. Koliko nas može reći stop i sagledati svoj život na sekundu? Svaki put kad bismo to pokušali, jednostavnije bi nam bilo naći stotinu „dobrih“ izgovora.

Zašto je to tako?

Jer se bojimo suočiti sami sa sobom, plašimo se odgovornosti i stvari koje bismo mogli vidjeti. Kad bismo ipak smogli dovoljno hrabrosti i na trenutak zastali, kako bismo se osjećali? Vjerojatno nema osjećaja koji u tim trenucima ne bi prošao kroz vaša tijela.

Pogledajte istini u oči!

Bez obzira na sve, jednom kad istini pogledamo u oči, sve je lakše. Plašimo se istine, a ona je zapravo blagoslov. Vodi nas iscjeljenju i otvara oči. Ne bi li Vam bilo draže kad biste znali što točno želite i trebate? Ne biste lutali krivim ulicama, učinili mnogo grešaka, ranjavali se i zadavali si toliko boli. Ne biste patili.

Jeste li sretni i zadovoljni?

A sad? Gdje ste sad? Što radite? Većina je vas na mjestu gdje ne želi, radi stvari koje ne voli, živi život koji ne podnosi. Nezadovoljni, frustrirani, depresivni, umorni i mamurni od života. Lako je naći izgovore, ali napraviti prvi korak zahtjevniji je zadatak, ali ne i najteži. Samo treba iskoračiti i već smo nešto pokrenuli.

Pokrenite lavinu blagoslova!

Nemojte životariti, čekati da život prolazi pored vas, da vas svakodnevica proguta. Iskoristite svaku priliku za bolje danas koja vam pokuca na vrata. Uvijek postoji samo danas, samo ovaj trenutak u kojem upravo udišete i izdišete život. I zato nemojte samo čekati, budite onaj koji će pokrenuti lavinu blagoslova. Blagoslova koji će vas ispuniti mirom, radošću i ljubavlju!

Zapamtite, vi ste krojač svoje sudbine.

Vaši izbori doveli su vas do ovdje. Nikad nije prekasno za bolje, stoga krenite i skrenite na sljedećem skretanju, nemojte do kraja života voziti svoj život onim cestama na koje vas usmjeravaju drugi, vozite ga cestama koje će vas dovesti do unutarnjeg mira, sreće i onoga što vaše srce treba i o čemu sanja. Vjerujte, možete vi to!

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja