Međimurje Press
Gospodarstvo

Info dani HAMAG BICRO – a u Poduzetničkom centru Prelog

PODUZETNIČKI CENTAR PRELOG u suradnji sa Ispostavom HAMAG-BICRO-a Međimurske županije organizira Info dan za sve poduzetnike, obrtnike i poljoprivrednike koji su zainteresirani za informacije o načinima financiranja svojih investicija ili projekata uz pomoć instrumenata i programa Agencije.

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije nudi financiranje investicija (dugotrajne imovine) i obrtnih sredstava putem zajmova, jamstava i bespovratnih potpora za mikro, male i srednje poduzetnike.

Ukoliko Vas zanimaju dodatne informacije ili imate konkretna pitanja vezana za Vaše poduzeće, Vašu projektnu ideju, opremate poslovni prostor, kupujete stroj ili su Vam potrebna sredstva za likvidnost, možete dogovoriti termin za savjetovanje s predstavnicom Agencije, gđom Josipom Markušić u utorak ili srijedu, 4. ili 5. lipnja u prostorijama Poduzetničkog centra Prelog.

Molimo da Vaš interes iskažete javljanjem na e-mail: igor.slavicek@pc-prelog.hr ili 0995284711 kako bismo dogovorili termin.

Na stranicama Agencije možete vidjeti sve programe koje Agencija nudi.

(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja