21.7 C
Čakovec
27. rujna 2024
Međimurje Press
HumanitarnoZdravlje

Obilježavanje blagdana sv. Blaža

Županijska liga protiv raka Čakovec, Klub laringektomiranih Međimurske županije, Župa sv. Antuna Padovanskog Čakovec, Zavod za javno zdravstvo Međimurske županije

POZIVA VAS

u ponedjeljak, 3. veljače 2020. na slavlje sv. Blaža, biskupa i mučenika u župnu crkvu sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu s početkom u 18 sati.

Sveti Blaž, biskup i mučenik je zaštitnik oboljelih od bolesti grla te Klub laringektomiranih Županijske lige protiv raka Čakovec organizira u Međimurskoj županiji već osmu godinu za redom obilježavanje “Blaževog”. Nakon mise i blagoslova grla biti će edukativno-humanitarna akciju pod nazivom “ZAJEDNO SMO JAČI I GLASNIJI”, tijekom koje će se predstaviti rad Kluba laringektomiranih, a ponudit će se jabuke i drugi prigodni predmeti koje su izradili članovi Kluba laringektomiranih za koje će se prikupljati dobrovoljni prilozi.

Pozivamo sve zainteresirane osobe, a posebno osobe operirane od raka grla, članove njihovih obitelji te zdravstvene djelatnike da nam se pridruže na akciji „Zajedno smo jači i glasniji“ tijekom koje će na ulazu u Crkvu biti ponuđene jabuke i drugi prigodni predmeti za koje će se prikupljati dobrovoljni prilozi.

Radujemo se Vašem dolasku i podršci!

Prim. Hussein Saghir, dr.med. – predsjednik Županijske lige protiv raka Čakovec

Ivan Lepoglavec – predsjednik Kluba larigektomiranih Čakovec

Irena Šestak, prof. – tajnica Županijske lige protiv raka

fra Tomislav Božiček

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja