Međimurje Press
Glazba

Bok Muzičari, Edo je!

PROTEKLI TJEDAN UKRATKO

Hakiran nam je Instagram profil. Hakirala ga je po mnogima najbolja rapperica Balkana – Mimi Mercedes. Pregledaj storije!

Čestitam, došli smo do kraja još jednog tjedna, iako praktički ovaj još nije gotov jer nam fali pobjednik Eurosonga. Apsurdno natjecanje ima svojih dragulja i ove je godine je bilo gledanije no ikad. Od nastupa za kojih se zapitaš bi li prošli i kvalifikacije Dore, da li su redefinirali trash do onih za koje se vide da imaju vrhunski svjetski potencijal – rezimirali smo prvu polufinalnu večer na kojoj je ispala naša Albina, a onda i drugu gdje nas najviše zanimalo hoće li u finale proći srpske predstavnice, i jesu!
___
Ovaj tjedan smo imali dvije velike najave. Osim dosta prebačaja (koje redovno ažuriramo u kalendaru), legendarni Kiss dolaze u Zagreb u 2022., a INmusic je pak za 2022. dodao novog headlinera – Nick Cave & The Bad Seeds.
___
“Kratak je naš životni vijek te je suludo trošit svoju energiju i vrijeme na mržnju, pogotovo mi mlađe generacije koje nismo svjedoci tog vremena trebamo graditi dobre odnose sa susjedima i biti primjer idućim naraštajima i da se takvo zlo kao ratovi više nikada ne ponovi.” – kaže Grše, mladi triljski rapper koji zasad ima jedan od albuma godine, popričao sam o tome, a onda nam je složio i playlistu tvrdog rapa i izdopisivao se na whatsappu, gdje je i nazvao prije spomenutu hakericu Mimi Mercedes rappericom Balkana.
___
Showcase festivali su dio aktivnosti za koje se zalažemo. Njima našim talentima omogućavamo da se više vide u inozemstvu. I ove godine smo potvrdili partnerstvo s MENT-om – Sve o MENT-u.
___

Svaki tjedan proberemo najbolje od singlova koji nam se proture Ispod pulta. Ovaj tjedan su nam tu novi Repetitor, Ischariotzcky, novo ime na sceni Nikolina, Podočnjaci, Žen i beogradski KOIKOI. Preslušaj novih 6 singlova i odaberi favorita!

Aktualni singl tjedna su braća Mamići obrađeni od Vojka x Grše!

Koji je ovo klinac? KVIZ!

 aktualno u fanclubu: 

Bodies 2.0, Veličanstveni svemir u nama – izložba, 8.4.2021. – 20.6.2021., Klovićevi dvori, Zagreb
20% popusta za 100 najbržih na redovne ulaznice!
Unesi promokod “muzikafanclub” nakon odabira termina na Eventimu

Still Corners, 21.10.2021., Boogaloo, Zagreb
20% popusta za 30 najbržih preko promokoda “muzikafanclub”!
Unesi Eventim promokod

Ljeto u MSU-u, sljedeći tjedan dostupan promokod

Više o muzika.hr fanclubu.

Do what makes you f**king happy.  (ponavljam)
 Voli te Muzika 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja