Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Kazališno – filmski vikend za zaljubljene u Centru za kulturu „Rudar“!

Centar za kulturu „Rudar“ donosi vikend za zaljubljene povodom Valentinovog. Osim predstave Kerekesh Teatra koja će danas u 18.00 sati napuniti dvoranu, i filmski je program prilagođen danima zaljubljenih. Tako je u nedjelju i ponedjeljak u 20.00 sati na rasporedu romantična ljubavna komedija s Jennifer Lopez i Owenom Wilsonom „Ti si taj“.

TI SI TAJ (nedjelja i ponedjeljak u 20.00 sati)

Kat Valdez (Lopez) i nova glazbena zvijezda Bastian (Maluma) odluči se vjenčati pred publikom povodom uspješnog hit singla “Marry Me”. Ceremonija će biti dio koncerta i prenosit će se uživo preko društvenih platformi. Charliea Gilberta (Wilson), razvedenog srednjoškolskog profesora matematike, na koncert su odvukle njegova kći Lu i njegova najbolja prijateljica (Sara Silverman). Kada Kat nekoliko sekundi prije ceremonije sazna da ju je Bastian prevario s asistentkinjom, njen život se preokreće dok na sceni doživljava živčani slom, preispitujući ljubav, istinu i odanost. Najednom, ugleda stranca u gomili i njihovi pogledi se spoje. U tom trenutku izgubljenosti i ludila, Kat se odluči udati za tog stranca, a taj stranac je Charlie. Ako vas ono poznato iznevjeri, onda je možda ono nepoznato pravi odgovor. Ovdje započinje priča filma Ti si Taj, priča o impulzivnom trenutku i ludosti iz koje se razvije neočekivana romansa.

https://www.youtube.com/watch?v=Ebv9_rNb5Ig&t=3s

Naravno, ni najmlađi neće ostati zakinuti, već je priča o divnom prijateljstvu i avanturama između pčelice Maje i prijatelja Pave ostavljena i za njih. Pošto će se ovaj vikend emitirati samo jednom, svi koji nisu u mogućnosti pogledati imat će prilike sljedeći vikend.

PČELICA MAJA 3: ZLATNO JAJE (nedjelja 12.2. i 19.2., subota 18.2. u 17:00 sati)

Mala Maja živahna je i znatiželjna pčelica, koja baš i ne voli pravila, a nova avantura klasični je film ceste u kojem Maja i njezin najbolji prijatelj Pavo napuštaju Livadu makova. Kraljica je naime strogo zabranila odlazak u još jednu avanturu, ali ne poslušavši je, Maja kreće na važan zadatak: isporuku zlatnog jajeta, budući da ona naravno ne može odoljeti pomoći još jednoj bubi u nevolji! Ali kad se “jaje” izlegne, Maja i Pavo se suoče licem u lice s dosad najvećom odgovornošću – prekrasnom, ljupkom malom princezom.

https://www.youtube.com/watch?v=mEW3uM43Hlg&t=2s

(GMS)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja