Međimurje Press
Sport+

Održana svečanost povodom završetka projekta Međimurje – Europska regija sporta 2022

Titula koju je Međimurje  ponosno nosilo u 2022. godini zasluženo je dodijeljena zahvaljujući brojnim aktivnim sportašima i rekreativcima, kvalitetnim sportskim programima, stručnom kadru i vrhunskim rezultatima koje postižu međimurski sportaši.

U okviru obilježavanja titule Europske regije sporta održano je dvjestotinjak aktivnosti. Naši su sportaši i u ovoj godini briljirali, a kako bismo im svima zahvalili na trudu i odricanju, s ciljem isticanja njihovog značaja za međimurski i hrvatski sport, danas je u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu održana prigodna svečanost.

Gosti ovog zanimljivog sportskog druženja bili su vatreni Zlatko Dalić i Dražen Ladić, Branko Zorko proslavljen atletičar, rođen u Čakovcu te Filip Ude koji je bio ambasador Europske regije Sporta 2022.

Predstavili su se članovi Judo kuba Zrinski Čakovec i plesačice plesno-gimnastičkog kluba Flik iz Šenkovca koje su nedavno oduševile hrvatsku publiku i osvojile treće mjesto u finalu emisije Supertalent. Druženje je zaokružila  (Jelena Žnidarić) poznatija kao Zsa Zsa.

(rd)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja