Međimurje Press
Policija

Informacije PU međimurske za utorak, 25. lipnja 2024. godine

Dvadesetšestogodišnjak neovlašteno posjedovao hašiš i marihuanu

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Marihuana 1.jpg

Protiv okrivljenog 26-godišnjaka zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, podnijet će se optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu

Jučer, 25. lipnja u 15:25 sati na mostu preko derivacijskog kanala Hidroelektrane Dubrava, nedaleko Svete Marije, 26-godišnjak neovlašteno je posjedovao droge hašiš i marihuanu.

Na prethodni poziv 26-godišnjak je iz ruksaka izvadio i potom preloškim policajcima dragovoljno predao PVC smotuljak ispunjen marihuanom mase 1,6 grama i PVC smotuljak u kojem se nalazio grumen droge hašiš mase 9,3 grama te je potom priveden u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 26-godišnjak počinio prekršaj iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga te će se protiv njega podnijeti optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Kod željezničkog kolodvora u Donjem Kraljevu ukraden bicikl

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/bicikl lopov.jpg

Materijalna šteta prema izjavi 37-godišnjeg vlasnika bicikla procijenjena je na više stotina eura

Foto: Ilustracija

Jučer, 25. lipnja između 6 i 17 sati kod zgrade željezničkog kolodvora u Donjem Kraljevcu, nepoznati počinitelj iz stakla za bicikle ukrao je zaključani muški bicikl, a kojim se do trenutka krađe koristio maloljetnik. Materijalna šteta prema izjavi 37-godišnjeg vlasnika bicikla procijenjena je na više stotina eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Slovenski državljanin osumnjičen za krađu mobitela iz noćnog kluba u Čakovcu

Protiv 25-godišnjeg slovenskog državljana zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 25-godišnji slovenski državljanin počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se kako je osumnjičeni u nedjelju, 31. ožujka ove godine oko 1 sat poslije ponoći u čakovečkom noćnom klubu u Ulici Katarine Zrinski, ukrao mobitel kojeg je 19-godišnja vlasnica nakratko odložila na barskoj stolici. Materijalnu štetu vlasnica je procijenila na 700 eura.

Protiv osumnjičenog 25-godišnjeg slovenskog državljana zbog počinjenja kaznenog djela krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

(rg)

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja