Međimurje Press
Sport+

MACANOVCI OPET USPJEŠNI

Mladi članovi Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan iz Čakovca nastavljaju sa serijom dobrih rezultata. Posljednji u nizu upisani su minulog vikenda 12. i 13. listopada na trećem kolu Regije Sjever na kojem su osvojili čak 10 medalja. U zagrebačkoj dvorani Lučko Čakovečki vježbači bili su podjednako odlični u ekipnim natjecanjima kao i u pojedinačnim nastupima.

Zlato su uzeli mlađi seniori Dominik Vidović pojedinačno i cijeli sastav ekipno. U toj kategoriji Dario Radek bio je srebrni. Kod juniora u obaveznom programu Matija Žarković bio  je drugi isto kao i Rafael Zember kod kadeta. Ekipno su kadeti u sastavu Zember, Hrešč, Gašpar i Juričan bili treći. Kod djevojaka je mlađa juniorka Lana Kirić uzela zlato, a u toj kategoriji u ekipnom su dijelu u sastavu Kirić, Radek, Mihalović i Bedić bile druge. Juniorka Tea Zember bila je brončana, a mlađe kadetkinje su bile srebrne u ekipnom dijelu programa.

Trenerski trio, Marija Zadravec, Matija Novak i Domagoj Dominić koji je vodio čakovečke gimnastičarke i gimnastičare u Zagrebu nije krio zadovoljstvo rezultatom. Trenerica Marija Zadravec istaknula je kako su medalje, ali i ostali plasmani plod vrijednog treniranja, ali i poboljšanih uvjeta rada. Naime, mladi vježbači sada treniraju u specijaliziranoj gimnastičkoj dvorani Učiteljskog fakulteta i već se vidi napredak. „Sretno smo što imamo bolje uvjete rada i ta dvorana nam je siguran poticaj za dalje“ izjavila je Zadravec, a trener Matija Novak pak je dodao kako za čakovečku gimnastiku sigurno slijedi period dobrih vijesti s natjecanja. „Bez pravih uvjeta ne može biti i rezultata“ jasno je poručio.

GK Marijan Zadravec Macan

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja