Međimurje Press
Najave

Boris Pogačnik, potpredsjednik za poslovni razvoj Infobipa gostuje na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu

Boris Pogačnik, potpredsjednik za poslovni razvoj Infobipa, prvog hrvatskog startupa čija je vrijednost premašila milijardu dolara, gostuje na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu u srijedu, 20. ožujka, u 11 sati. Predavanje pod nazivom „Izlazak na strana tržišta u IT sektoru“  održat će u Centru održivog razvoja MEV-a.

default

Infobip je osnovan 2006. godine i vode ga suosnivači, izvršni direktori Silvio Kutić, Roberto Kutić i Izabel Jelenić. Infobip je globalna platforma za komunikaciju u oblaku koja omogućuje tvrtkama da izgrade povezana iskustva tijekom svih faza putovanja korisnika. Putem jedne platforme, Infobipova rješenja za omnichannel angažman, identitet, korisničku autentifikaciju i kontakt-centar, pomažu tvrtkama i partnerima da prevladaju kompleksnost komunikacije s potrošačima te povećaju poslovanje i lojalnost.

S više od desetljeća iskustva u industriji, Infobip je proširio svoje djelovanje na više od 75 ureda diljem svijeta. Nudi tehnologiju izgrađenu na platformi s mogućnošću dosega više od sedam milijardi mobilnih uređaja na šest kontinenata povezanih s više od 9700 veza, od kojih je više od 800 izravnih veza s operatorima.

Boris Pogačnik pridružio se Infobipu u proljeće 2010. na poziciji VP Americas. Prve dvije godine fokusirao se na otvaranje tržišta Latinske Amerike, gdje je prepoznat potencijal i fokus tržišta na inovativnim proizvodima i pristupa klijentima. Nakon Latama, potrebe poduzeća mijenjale su se sukladno poslovnim prilikama pri čemu je gospodin Pogačnik preuzeo vodeću ulogu na tržištima Južne Afrike, Indije i Rusije. Od 2014. godine dio je Company Boarda koji iz Vodnjana i Zagreba upravlja  sa 77 ureda i više od 10.000 aktivnih klijenata.

MEV

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja