Međimurje Press
Policija

Čakovečki policajci na zadatku

četvrtak, 27. kolovoza 2020. godine

KRAĐE – DOPUNE INFORMACIJA

  1. Otkriven kradljivac kosilice iz garaže u Orehovici

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja da je 35-godišnjak s područja općine Orehovica, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se da je u nedjelju, 23. kolovoza 2020. godine između 13 i 16 sati u Orehovici, iz nezaključane garaže u Ulici Zrinskih, ukrao kosilicu. Materijalnu štetu 67-godišnji vlasnik procjenjuje na 4.500 kuna.

 Istog dana na ulici u Orehovici ukradenu kosilicu pronašao je prolaznik te ju vratio vlasniku.

Protiv 35-godišnjeg osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

  1. Čakovečki policajci uspješno razriješili krađu mobitela

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako su 21-godišnjakinja i 31-godišnjakinja, obje s područja općine Kotoriba, počinile kazneno djelo krađe.

Sumnja se da su početkom kolovoza ove godine u Čakovcu, iz prodajni vitrina trgovine u Strossmayerovoj ulici, ukrale tri mobitela ukupne vrijednosti oko 5.000 kuna.

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec od osumnjičene 21-godišnjakinje oduzeli su dva mobitela i vratili ih predstavniku oštećenog poduzeća iz Daruvara.

Protiv osumnjičenih podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenoj kaznenoj prijavi protiv nepoznatog počinitelja.

OŠTEĆENJE TUĐE STVARI

Upravljajući osobnim automobilom oštetio nadgrobne spomenike

U noći sa srijede na četvrtak (26./27. kolovoza 2020.) na mjesnom groblju u Donjem Kraljevcu, nepoznati počinitelj upravljajući osobnim automobilom stazom između grobova, oštetio je šest nadgrobnih spomenika te time prouzročio materijalnu štetu od oko 5.000 kuna.

Policija intenzivno traga za počiniteljem.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja