Međimurje Press
Nekategorizirano

Ljubavnici osvajaju titulu Zabavnog hita mjeseca prosinca

HDU top lista – zabavni hit mjeseca

Ljubavnici osvajaju titulu Zabavnog hita mjeseca prosinca

Hit Ona me voli, koji u ove čudne dane unosi malo veselja, osvojio je titulu Zabavnog hita mjeseca! Popularni Ljubavnici željeli su razvedriti sive dane, a u tome su i uspjeli. Antonija Šola i Mario Regelja, već uhodani dvojac za stvaranje hitova, ovom pjesmom podsjetili su slušatelje da ne smiju zaboraviti zadržati osmijeh na licu i širiti ljubav. Iza aranžmana i produkcije stoji Luka Kovačić, dok su prateći vokali bili Jadranka Krištof i Vladimir Pavelić-Bubi. Videospot je snimljen na ulicama Samobora, a Samoborci su cijelu priču odlično prihvatili i pomogli u snimanju. Scenarij potpisuju Tomislav Katanec i Matija Škalić, dok je Matija ujedno bio zadužen za video produkciju i režiju. Ona me voli najavljuje i novi studijski album za Croatia Records.

Ljubavnici, Ona me voli, Croatia Records

“Prije svega želimo svima puno sreće u novoj 2021. godini uz puno zdravlja i mira. Izuzetno smo ponosni na naš posljednji singl ‘Ona me voli’ koji je do sada zabilježio ogromne rezultate od trendinga, broja emitiranja i broja pregleda u Hrvatskoj i regiji! Hvala svim glazbenim urednicima i fanovima koji su prepoznali pjesmu i ostvarili nam prvo mjesto za protekli mjesec na top listi Ritam zabavne glazbe. Nama glazbenicima upravo je to, u ovo novo normalno vrijeme, dodatna motivacija za rad i uloženi trud. Hvala svima”, poručuju Ljubavnici.

Zabavni hit mjeseca prosinca otkriven je u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU na DMC televiziji, koju premijerno možete pogledati svakog prvog četvrtka u mjesecu, a reprize i liste Top 10 zabavnih hitova kroz cijeli mjesec. Uz Ljubavnike, na listi su se našli i Antonija Šola, Domenica, Klapa Rišpet, Tomislav Bralić i Klapa Intrade, grupa Vigor te mnogi drugi.

Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj.

Pjesme s liste možete poslušati na kanalima Hrvatske diskografske udruge:
  spotify .

HDU

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja