Međimurje Press
Kultura i obrazovanje

Film Stanke Gjurić na festivalu u SAD-u!

Između mnoštva pristiglih filmova iz cijelog svijeta, kratkometražni film Stanke Gjurić, “Link” ušao je u službenu selekciju prestižnog festivala znanstveno – fantastičnog filma ‘McMinnville Sci-Fi Film Festival’, u američkoj saveznoj državi Oregon.

‘McMinnville Sci-Fi Film Festival’ koji se organizira već dvanaestu godinu, održava se tijekom drugog najvećeg NLO festivala na svijetu! Tisuće ljudi hrle u McMinnville, ILI kako bi proslavili sve stvari s ovoga svijeta! ‘Sci-Fi Film Festival’ predstavlja i lokalna kuća zabave ‘The Reel Hollywood Video’ i prikazuje se u McMinnvilleovom omiljenom kinu ‘Moonlight’.

U srcu centra McMinnville, NLO festival pokreće mnoštvo zabavnih događaja tijekom vikenda: plesne zabave, natjecanje u kostimima, govorništvo, parade, glazbe uživo i uvijek zabavni ‘Sci-Fi Film Festival’. Filmski stvaratelji iz cijelog svijeta šalju svoje kratke filmove sa znanstveno-fantastičnom tematikom, prilagođene obiteljima, kako bi se prikazali na velikom platnu tisućama koje prisustvuju događaju! Najbolje od svega je što se filmovi uistinu prikazuju masama! Događaj koji se održava tijekom McMinnville UFO festivala, cijelog nadolazećeg vikenda 13. i 14. svibnja 2022. uključivat će višestruko prikazivanje izabranih filmova, kao i drugih znanstveno – fantastičnih poslastica.

https://youtu.be/Iyli0tExWpI

https://www.imdb.com/title/tt13655522/

https://rhvmac.com/

https://filmfreeway.com/McMinnvilleSci-FiFilmFestival

Filmske novosti

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja