Međimurje Press
Sport+

Završna dodjela priznanja BLACKLISTED CUP 2K21!

Nakon iscrpljujuće godine u hrvatskom automobilističkom svijetu, došao je na red dodjele priznanja za BLACKLISTED CUP 2K21 gdje su prisustvovali vozači iz svih dijelova Lijepe naše koji se odvijao tijekom cijele godine na VN Grada Čakovca, te na Karting stazi Rauš u Novom Marofu. Ceremonija dodjele nagrada održala se u hotelu Castellum u subotu, 11. prosinca 2021. godine s početkom u 18:00 sati. Na samoj dodjeli podijeljene su zahvalnice sponzorima te zahvalnice za pomoć u organizaciji kupa – Međimurskoj županiji i Turističkoj zajednici Međimurske županije ispred kojih je bio župan te predsjednik Matija Posavec te Gradu Čakovcu. Prilikom uvodnog govora jednog od članova uprave spomenuto je bilo kako je prošla tj. još trenutna godina unatoč teškoj situaciji s pandemijom prošla jako dobro te se nakratko osvrnuo na iduću u vezi budućeg BLACKLISTED Time Attack 2k22, za koji će više informacija bili na press konferenciji početkom iduće godine.

Natjecanje se odvijalo tri klase A, P te PROTO. Svaka od klasa A i P su bile podijeljene u tri skupine – 1. do 1600ccm; 2. do 2000ccm dok je 3. bila za vozila iznad 2000ccm.

U klasi A1 – treće mjesto osvojio je A.K. Muslimović, drugo mjesto pripalo je T. Ivanjeku dok je prvo mjesto pripalo N. Vozili.

U klasi A2 – treće mjesto osvojio je D. Vozila, drugo mjesto pripalo je M. Filipoviću dok je prvo mjesto pripalo M. Hodaku.

U klasi A3 – treće mjesto osvojio je M. Mihoci, drugo mjesto pripalo je F. Feheru dok je prvo mjesto pripalo S. Baksi.

U klasi P1 – treće mjesto osvojio je S. Egić, drugo mjesto pripalo je N. Kolmanu dok je prvo mjesto pripalo I. Gajskom.

U klasi P2 – treće mjesto osvojio je M. Devčić, drugo mjesto pripalo je D. Šimunoviću dok je prvo mjesto pripalo G. Sruku.

U klasi P3 – treće mjesto osvojio je Ž. Kokotec, drugo mjesto pripalo je M. Topolovcu dok je prvo mjesto pripalo M. Radovanoviću.

U PROTO klasi treće mjesto osvojio je V. Čičko, drugo mjesto pripalo je T. Radovanoviću dok je prbo mjesto pripalo A. Radovanoviću.

Sveukupno gledano u generalnom poretku, treće mjesto pripalo je T. Radovanoviću, drugo mjesto pripalo je S. Baksi dok je prvo mjesto pripalo M. Radovanoviću.

Uprava AK Blacklisted zahvaljuje svim uzvanicima, prijateljima, vozačima, sponzorima te članovima kluba bez kojih ovo sve ne bi bilo moguće

realizirati.

 

OSNIVAČ I ČLAN KLUBA

Saša Horvat

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja