Međimurje Press
Moda

Edukativni sajam “CAREER PATHS CONNECTS”

Pozivamo Vas na edukativni sajam “CAREER PATHS CONNECTS”, koji će se održati 25. siječnja 2020. godine u hotelu Hilton Garden Inn (Radnička cesta 21) u Zagrebu. Radi se o sjajnom projektu koji potiče mlade na obrazovanje i pomaže im pri pravom odabiru istoga.

Zamišljen je kao mjesto gdje će, po uzoru na svjetske prakse, mladi dobiti mogućnost da s najboljim svjetskim stručnjacima, poput Tanye Golešić (Kanađanka hrvatskog podrijetla koja trenutačno obnaša funkciju predsjednice modnog mogula Jimmy Choo-a za Sjevernu i Južnu Ameriku), Davora Tomaškovića (predsjednik Uprave Croatia) osiguranja te Louise Tingstrom (glavna PR stručnjakinja u UniCredit grupi i partnerica u londonskoj agenciji za odnose s javnošću) jasnije definiraju gdje žele stići, kojim putem ići i kako pronaći zadovoljstvo u postizanju karijernih ciljeva.

Od 10:00 do 17:00 sati posjetitelji sajma interaktivno će sudjelovati u procesu međusobnog upoznavanja s izlagačima iz cijele Europe, SAD-a i Azije, poput talijanskog Bocconija ili španjolske IE Business School.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite najkasnije do 24. siječnja do 12 sati na zrinka@pr365.hr ili 0917625706.

Više detalja, kao i opsežan program možete pronaći na: 

ZRINKA BLAŽEVIĆ

Vezani članci

Komentirajte

Najnovije vijesti iz Međimurja