27.2 C
Čakovec
27. rujna 2024
Međimurje Press
Korisni savjeti

“Što donosi 2023?” – poziv na besplatno futurološko predavanje

Život je patnja. Patimo jer stalno nešto želimo. Patnja prestaje kad prestanemo željeti, a počnemo raditi da ostvarimo želje!

Buddha

Početak godine uvijek je razlog za promIšljanje što napraviti, kako ostvariti svoje ciljeve, kako realizirati svoje želje. No, teško je trasirati put do ciljeva, ako ne znamo što nam i kako dolazi u vremenu pred nama, posebice s aspekta društvenog i ekonomskog događanja te razvoja države u kojoj živimo.

Upravo tada nastupaju i dolaze do izražaja – futurolozi. Jer prognoziranje budućnosti u pravcu onoga što futurologija pruža nije nikakvo vidovnjaštvo, nadrealna procjena, utopija ili čitanje iz šalica kave, karata, dlana, kako neki sude sasvim površno o futurolozima. Riječ je o sustavnom, studioznom i analitičkom poslu koji je grana ekonomije te daje predviđanja trendova na temelju onoga što se može iščitati iz ekonomskih, tehnoloških i socioloških kretanja već danas, a s velikom vjerojatnošću da će se ono što predviđamo i dogoditi.

POZIVAMO VAS NA

DRUŽENJE I BESPLATNO PREDAVANJE NA TEMU

ŠTO DONOSI 2023?

koje će se održat 14. prosinca 2022 godine

od 18 do 20 sati

u Wespa Centru Zagreb, Zavrtnica 17

O onome što nam dolazi u 2023. godini predavat će gđa Sanela Dropulić, futurologinja poduzetništva, direktorica poslovne zajednice Osjeti Hrvatsku na našem druženju i besplatnom predavanju na kojega Vas, kao i sve zainteresirane posjetitelje pozivamo s radošću.

Perspektiva budućnosti koju iščitavamo iz sadašnjih trendova iznimno je pomagalo u planiranju poslovnih aktivnosti i strategija. Posebice je od ključne važnosti bilo i jest za poduzetništvo. Ali i naše živote.

Futurologija je karijerni izbor Sanele Dropulić, kroz koju zaniteresiranima daje informacije o budućim poslovnim mogućnostima zasnovanima na aktualnim trendovima.

U tom pravcu napisala je i 2019. godine i knjigu „Što donosi sutra?“ – prvi futuristički vodič za poduzetništvo jugoistočne Europe u nadi da će pomoći svima onima koji se žele pripremiti za nadolazeću budućnost.

Adventsko druženje i predavanje je besplatno za sve zainteresirane, uz prethodnu OBAVEZNU prijavu na mail info@osjetihrvatsku.hr

Očekujemo Vas s radošću, dobro nam došli

                                                                                                                                          KATARINA VILIĆ

Vezani članci

Komentirajte

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Najnovije vijesti iz Međimurja