Međimurje Press
Humanitarno

Sutra kreće prodaja karata za humanitarni koncert na kojem će nastupiti zvijezde Jason Derulo i Ne-Yo!

Humanitarni koncert za Ukrajinu na kojem će nastupiti najpoznatije svjetske zvijezde kao što su Jason Derulo i Ne-Yo održat će se 29. listopada 2022. u zagrebačkoj Areni, a ulaznice kreću od sutra u prodaju putem sustava Eventim.

Događaj pod nazivom „Project Phoenix: Humanitarni koncert za Ukrajinu“ dio je međunarodnog donacijskog projekta za Ukrajinu pod nazivom „Project Phoenix“. Cilj projekta je sakupiti više od jedne milijarde eura donacija koje će biti usmjere na povećanje kvalitete života djece i mladih; obnovu razrušenih vrtića, škola i igrališta; te pomoć lokalnom stanovništvu.

Projekt se organizira u suradnji s institucijama Vlade Ukrajine, a donirat će se moći pozivanjem donatorskog telefona, uplatama na bankovni račun, kao i uplatama posredstvom blockchain tehnologije.

Zagreb je odabran kao sjedište projekta zbog blizine Ukrajine, ali i događanja koja su devedesetih godina Hrvatsku i uvelike podsjećaju na današnju situaciju u Ukrajini. Tako će upravo u Zagreb doći neke od najvećih zvijezda današnjice među kojima su Jason Derulo, Ne-Yo i DJ Architect. Na koncertu će nastupiti još zvijezda čija imena će naknadno biti otkivena.

https://www.instagram.com/p/ChsNiqrq8OE/

(video: Jason Derulo osobno najavio zagrebački koncert)

Jason Derulo je američki pjevač i tekstopisac najpoznatiji po pjesmama „Want to Want Me“, „It Girl“, „Ridin’ Solo“, „In My Head“ i „Wiggle“. Njegova pjesma „Swalla“ iz 2017. godine, koju izvodi zajedno s Nicki Minaj i Ty Dolla $ign, samo na YouTubeu je ostvarila više od 1,6 milijardi pregleda!

Derulo je jedan od najvećih podržavatelja Projecta Phoenix te je nedavno i snimio video poruku u kojoj poručuje da ga „podržava cijelim svojim srcem“.

https://www.instagram.com/p/Ch-S6IfDZzG/
(video: Ne-Yo najava zagrebačkog koncerta)

Drugi headliner donacijskog koncerta za Ukrajinu je Ne-Yo, punim, imenom Shaffer Chimere Smith, popularni američki R&B, soul i hip-hop pjevač. Njegove pjesme iznimno su popularne među svim generacijama i gotovo dva desetljeća su na vrhu svjetskih top lista.

Ulaznice za ovaj koncert bit će u prodaji od subote u 12 sati preko sustava Eventim. Najniža cijena ulaznice je 490,00 kuna, a u sljedećim danima u prodaju će se pustiti i iznimno limitirana serija ulaznica koje će uključivati i pristup backstageu te upoznavanje omiljenih zvijezda.
Jednu takvu ulaznicu dobit će priliku osvojiti i donatori projekta jer – svi koji izvrše donaciju ulaze u bubanj za izvlačenje vrijednih nagrada: automobila, backstage ulaznice i drugih utješnih nagrada.

Klara Vidmar

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja