Međimurje Press
Fotografije

Događaj na kojem se uživalo!

Kroz tri dana prošlog vikenda, Prelog je bio uistinu centar ovog kraja Hrvatske, u koji su vodili svi putevi. Festival balona, održan je u Prelogu, na prostoru Sportsko rekreacijske zone Marina, od petka do nedjelje, od 2. do 4. rujna 2022. godine.

Nekoliko tisuća posjetitelja, svakog dana, pratilo je letove balonima, uživalo u pravom Pikniku na Marini, uz edukacijske, znanstvene i popularne radionice, predavanje Ante Radonića, noćni spektakl Night Glow. Društvene mreže prošlih su nekoliko dana bile ispunjene spektakularnim prizorima sa Marine u Prelogu. Sudjelovali su piloti iz Češke, Mađarske, Slovenije, Sjeverne Makedonije, Brazila i Hrvatske, a i Prelog je na njih ostavio sjajan dojam te su organizatori, Balon klub Zagreb, WTF Events, Grad Prelog i Turistička zajednica Grada Preloga najavili suradnju i za sljedeće godine. „Ovo je prije svega sjajna promocija našeg Preloga, naše Marine, ali i cijelog ovog dijela Međimurja.

Zahvaljujem pilotima balona, njihovi letovi uvelike ovise o vremenu, zahvaljujem svim posjetiteljima na strpljenju. Naučili smo puno toga i drugi Festival balona sljedeće godine biti će još bolji i spektakularniji“, najavio je gradonačelnik Ljubomir Kolarek. Kako je bilo, pogledajte u priloženoj fotogaleriji.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja