Međimurje Press
IT

Top 5 stvari koje morate znati o AppGalleryju!

Huawei je nedavno predstavio najnoviji uređaj iz Huawei nova serije pametnih telefona. Riječ je o nova 9 SE pametnom telefonu modernog dizajna s inovativnim značajkama i četverostrukim sustavom kamera koji potiče razvoj kreativnosti i svim generacijama pruža uživanje u fotografiji. Osim zavidnog izgleda i svestranih performansi kamere, nova 9 SE dolazi s unaprijed učitanom AppGallery trgovinom, službenom Huaweijevom platformom za preuzimanje aplikacija, koja sadrži najpopularnije globalne i lokalne aplikacije, a mi vam donosimo 5 najvažnijih stvari koje morate znati o njoj.

  1. Broj korisnika raste iz dana u dan

AppGallery je prva prava alternativa dosadašnjem standardu u zadnjih nekoliko godina, a otkako je predstavljena, trgovina pokazuje impresivan rast broja korisnika, s više od 730 milijuna mjesečno aktivnih korisnika u svijetu, što je porast od 10% u odnosu na prošlu godinu.

  1. Globalne aplikacije

U AppGalleryju možete pronaći velik broj najpopularnijih globalnih i lokalnih aplikacija kao što su Viber, Telegram, Snapchat, Deezer, Tidal, Booking.com, Amazon, Revolut i druge. Na AppGalleryju ćete pronaći popularne alate za produktivnost Microsoft Office aplikacije, ali i najbrže rastuću društvenu mrežu na svijetu TikTok, gdje će se snimke korisnika nova 9 SE pametnog telefona posebno istaknuti zahvaljujući kreativnim značajkama četverostrukog sustava kamere.

  1. Lokalne aplikacije

U AppGalleryju su dostupne i brojne lokalne aplikacije pa ne morate brinuti o tome hoćete li pronaći aplikaciju svojeg mobilnog operatera, kao ni banke, obzirom da je Huawei osigurao njihovu prisutnost u svojoj trgovini. Također, aplikacije najčitanijih medija u Hrvatskoj također su dostupne kroz AppGallery. Aplikacije su segmentirane na ukupno 18 kategorija, uključujući vijesti, društvene mreže, zabavu i još mnogo drugih, a sve ih se može pretraživati jednostavnim i nesmetanim pregledom. Treba napomenuti i da Huawei neprestano proširuje ponudu dostupnih aplikacija.

  1. Quick Apps

AppGallery je uveo i novo iskustvo korištenja aplikacija bez instalacije – Quick Apps, koje koriste petinu kodova u odnosu na Android aplikacije, čime zauzimaju manje memorijskog prostora. Korisnici mogu koristiti više od 2.000 Quick Apps, umjesto 20 izvornih aplikacija sa svega 1 GB prostora.

  1. Jednostavno pretraživanje aplikacija

Ako korisnici ne mogu pronaći neku aplikaciju, sve što trebaju napraviti je poslati željeno ime aplikacije na Wishlist. Nakon što ju postavi tamo, korisnik će dobiti obavijest jednom kad ona postane dostupna. Također, aplikacije je moguće potražiti i na službenim stranicama aplikacije.

Huawei ulaže velike napore u svakodnevno dodavanje novih aplikacija u svoju trgovinu, a posebnu pažnju obraća na lokalne aplikacije. Ipak, ako svoju omiljenu aplikaciju ne pronađete u AppGalleryju, možete ju instalirati na neki od druga dva načina navedenih u videu.

Fred Krajačić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja