Međimurje Press
Zanimljivosti

MEVijada!

Nakon dvogodišnje korona pauze, na Međimursko veleučilište vratila se dobro poznata MEVijada, a lijepo vrijeme ispunilo je dvorište studentima i djelatnicima fakulteta koji su uživali u zabavi i druženju u pauzi između predavanja i studentskih obveza. Riječ je o projektu studenata treće godine Menadžmenta sporta, a ove godine održava se po drugi put.

Za sve studente, profesore i one koji su se zatekli u dvorištu Veleučilišta organiziran je niz zabavno-sportskih događaja, a zadovoljna što se nakon izolacija, online nastave i ostalih prepreka izazvanih epidemiološkom situacijom MEVijada vratila na velika vrata, bila je i jedna od organizatorica, Anđelina Turk.

– Nakon dvogodišnje pauze radi koronavirusa odlučili smo se ponovno organizirati nešto za sve studente, kako bi se svi zajedno okupili, mogli družiti i uživati u predivnom sunčanom danu. Oduševljeni smo s brojem studenata koji su se uključili u ovaj predivan događaj. Imamo jako puno timova koji sudjeluju u igrama, puno volontera i studenta koji su samo došli uživati sa svojom ekipom – rekla je Turk dodavši kako je ovogodišnji novitet rival studenta i djelatnika fakulteta u graničaru.

– Već smo odigrali jednu rundu borbe u graničaru, studenti protiv profesora i ispalo je stvarno super – istaknula je jedna od zadovoljnih organizatorica ističući da je ispalo i bolje od očekivanog.

U igri graničara okušao se i dekan Međimurskog veleučilišta Igor Klopotan.

– Iako je prva MEVijada organizirana 2019. godine na inicijativu studenta Menadžmenta sporta, brzo su je prigrlili studenti svih smjerova i postala je omiljeno proljetno okupljanje. Nakon duge izolacije svi smo jedva dočekali ovakva okupljanja, prognoza nam je išla u prilog i siguran sam da ćemo ovu dobru tradiciju nastaviti i u narednim godinama. Studentima želim da maksimalno uživaju i napune baterije za ispitne rokove koji su pred vratima – rekao je dekan Klopotan dodavši kako je MEVijada ujedno izvrsna prilika za povezivanje studenata i profesora u nešto opuštenijem ozračju.

Gabrijel Puklin, bivši student Menadžmenta sporta rado se odazvao pozivu studenata 3. godine Menadžmenta sporta za prisustvovanje ovogodišnjoj MEVijadi.

– Drago mi je što mogu biti ovdje i podržati studente i predavače MEV-a u nastojanjima da odnos studenata i predavača bude što bolji, da se zbliže. Veseli me što su se odazvali i neki bivši studenti i organizatori prve MEVijade. Nadam se da će sve završiti u dobrom sportskom duhu i da će se svi zajedno još bolje povezati – kazao je Puklin poželjevši svima puno uspjeha.

Uz opuštanje i uživanciju bez knjiga i skripti, studenti su barem nakratko mogli odmoriti od svakodnevnih obveza u međusobnom druženju uz zabavne igre s profesorima, piće, roštilj, trash hitove, pjena party i još mnoštvo toga. Organizatori su pripremili i vrijedne nagrade.

(MEV)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja