Međimurje Press
Sport+

MEĐIMURCI OSVOJILI PET MEDALJA!

Stolnoteniskim turnirom TOP 8 regije Sjever završena je još jedna zanimljiva i dinamična pingić sezona.

Klinceze i najmlađe kadetkinje igrale su u Šenkovcu, dok su dečki iste kategorije odigrali u Kotoribi. Od međimurskih natjecatelja medalje su osvojili Kevin Kedmenec, Zara Bestijanić, Katja Šalamon i Frano Bajuk. 

 

U kategoriji klinaca zatvorio se trokut natjecatelja pa je boju medalja odredio omjer dobivenih i izgubljenih setova. Najuspješniji je bio Kevin Kedmenec osvojivši zlato. dok je Frano Bajuk (STK Zen Šenkovec) u napetom meču pobijedio Mateja Markovića iz Varaždina, no zbog slabije set razlike osvojio je treće mjesto.

Od ostalih međimurskih natjecatelja u klincima su još nastupili Nikola Šimunić i Jona Pokrivač iz STK Zen Šenkovec. Kevin je pobjedama nastavio i u starijoj kategoriji najmlađih kadeta osvojivši srebro te tako još jednom razveselio domaćine iz svog kluba STK Kos Kotoriba. U istoj kategoriji još su nastupili i njegovi klupski suigrači Jakov Žinić i Florijan Gregurec te Frano Bajuk (STK Zen Šenkovec).

Istovremeno s dečkima i mlade međimurske stolnotenisačice nastupale su na turniru koji se odvijao u sportskoj dvorani SRC Gorčica u Šenkovcu. 

Kod klinceza je broncu osvojila Katja Šalamon iz STK Kos Kotoribe, a u istoj kategoriji nastupile su još i Franka Vidović (STK Zen Šenkovec) te Dunja Knez (STK Kos Kotoriba).

Uspješan stolnoteniski dan kompletirala je Zara Bestijanić (STK Zen Šenkovec) brončanom medaljom u kategoriji najmlađih kadetkinja u kojoj je još nastupila i Saša Medved iz istog kluba.

U nestrpljivom smo iščekivanju nove, još uzbudljivije i nadamo se još uspješnije sezone za međimurske stolnotenisače.

Čestitke svim natjecateljima!

KLINCEZE:

1. MILA HRKEC (STK MGK DRAVA ŽABNIK)
2. MAŠA PEČARIĆ (STK KRIŽEVCI)
3. KATJA ŠALAMON (STK KOS KOTORIBA)

KLINCI:

  1. KEVIN KEDMENEC (STK KOS KOTORIBA)
  2. MATEJ MARKOVIĆ (STK VARAŽDIN
  3. FRANO BAJUK (STK ZEN ŠENKOVEC)

NAJMLAĐE KADETKINJE
1.TENA ŠPOLJARIĆ (STK MGK DRAVA ŽABNIK)
2. LARA ZADRAVEC (STK VARAŽDIN)
3. ZARA BESTIJANIĆ (STK ZEN ŠENKOVEC)

NAJMLAĐI KADETI:

  1. DARIAN HENEZI (STK ŽELJEZNIČAR VARAŽDIN)
  2. KEVIN KEDMENEC (STK KOS KOTORIBA)
  3. IVAN ŠTUBELJ (STK KRIŽEVCI)

Ervin Bajuk

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja