Međimurje Press
Sport+

U tijeku su prijave za peto izdanje Malonogometnog hakla koje će biti najveće do sada

Naša hakl priča počela je još 2020. godine u sklopu tadašnjeg Family Parka Zmajček, a nastavila se u Maloj Subotici i Čakovcu, a sada će drugu godinu biti u Nedelišću, na Sportskom parku Trate.

Malonogometni hakl igra se 22. i 23. lipnja u šest kategorija, a prijave se primaju do 17. lipnja u 20 sati. Do sada se prijavilo 50 ekipa, za sada najviše u kategoriji 2015. i mlađe gdje je prijavnicu ispunilo čak 14 ekipa. Ove godine po prvi puta imamo službene lopte Select koje nam je omogućilo poduzeće Mercury.

Kategorije na ovogodišnjem 5. malonogometnom haklu su:

  1. i mlađi – nedjelja od 11h
  2. i mlađi – subota prijepodne (od 8h)
  3. i mlađi – nedjelja poslijepodne (od 14h)
  4. i mlađi – subota poslijepodne (od 14h)
  5. i mlađi – nedjelja prijepodne (od 8h)
  6. i mlađi – nedjelja prijepodne (od 8h)

*cure mogu biti godinu dana starije

U kotizaciju od 8€ po igraču uključeno je toplo jelo, osvježavajuće piće, vrijedna nagrada za sudjelovanje, puno utakmica, brojnih osmijeha, novih prijateljstva, a oni najbolji imat će što pronaći u nagradnoj vrećici. Također, svaka ekipa imat će minimalno 5 utakmica. Turnir se igra na male golove (1m) na terenu veličine 20x12m.

Nakon grupne faze igra se turnir završnice, ali i utješni turnir kako bi svaki natjecatelj odigrao optimalan broj minuta. Maksimalan broj igrača po ekipi je 6.

Prijave se primaju putem Vibera, Wappa te pozivom na broj 099 440 2093.

Za hladna pića i topla jela bit će zaduženo NK Nedelišće dok će brigu za zdravlje voditi Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec.

Nagrade pripremaju brojni sponzori: Terme Sveti Martin, Decathlon, Ball Socks, Općina Nedelišće, Mlultipro, Zvonarek sistemi, Motoreni, Max Trade, Hidroing.

Sara Međumurac, bacc. oec.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja